Nu wil mijn dochter tovenaar worden

Tandarts, hondenkapper, ruiter, vlogger… het stond allemaal op haar lijstje van wat ze later wil worden, maar na vandaag is daar ’tovenaar’ bijgekomen. We bezochten de voorstelling ‘Op zoek naar de Schat’ van Aires Entertainment in Theater de Leest in Waalwijk, waar we voor uitgenodigd waren. Daar ontmoette ik na de show bovendien mijn prijswinnaar en haar zoontje, die er net zo van genoten hadden als wij. Vooral de jongste van 5 zat echt helemaal ‘in de show’, ze riep mee, zat op het puntje van haar stoel én ze glom van trots toen ze Aires mocht helpen in zijn zoektocht als tovenaarsleerling.

Verschillende keren gingen de lampen aan en mocht er een kindje uit het publiek meehelpen met een tovertruuk. Zoals je in een show voor kinderen kunt verwachten, werd het publiek actief en regelmatig betrokken bij alles wat er gebeurde. Voor mijn dochters was het de eerste illusieshow die ze meemaakten. Ze riepen en deden goed mee en mijn jongste was het eerste kindje dat naar voren mocht komen. Dit heb ik uiteraard gefilmd:


Zo leuk! Een herinnering om nooit meer te vergeten. Ik glom net zo van trots als mijn dochter, dat snappen jullie. En ik ben heel blij dat ik later deze leuke foto’s kreeg van Saskia van Saskia’s Wereld echt superleuk.

Waar gaat de voorstelling over?

Aires heeft een schatkaart gevonden en is op zoek naar de schat. Deze kaart was ooit verstopt door een hele oude tovenaar die een nieuwe leerling zocht. Nu moet Aires leren toveren, maar niet voordat hij de juiste toverstok gevonden heeft. Verschillende kinderen uit het publiek mochten helpen bij de voorstelling en aan het eind vindt Aires een hele andere schat dan hij vooraf had gedacht…

Tovenaar boeken voor een feestje?

Dit was pas de 2e keer dat Aires deze kindervoorstelling gaf, vandaar dat ik erbij mocht zijn met mijn dochters om jullie erover te vertellen. Voor deze kindervoorstelling is inspiratie gehaald uit de Efteling, Harry Potter en King Arthur. Wij vonden het een mooi en magisch verhaal, Aires neemt de kinderen echt mee in het sprookje. Na afloop konden ze met hem op de foto waarbij hij echt tijd maakte voor een persoonlijk praatje en kregen ze een flyer met handtekening mee. Voor Aires als tip is om deze vooraf te signeren, dan hoeven de kindjes minder lang in de rij te staan  😉 .

Zoek je een magische show voor kinderen van 3 tot 10 jaar? Kijk dan even op de website van Aires Illusions. Deze show is te boeken voor allerlei evenementen, zoals theaters, scholen, vakantieparken, festivals, braderieën, cruise schepen, BSO’s, kinderdagverblijven en noem maar op… Ook kan hij de show in aangepaste vorm doen op bruiloften of kinderfeestjes waar er minder ruimte is. Zelf houd ik hem in gedachten voor het kinderfeestje van mijn jongste dochter, die het zo gaaf vond dat ze Aires mocht assisteren op het podium dat ze nu zelf graag tovenaar zou willen worden. Hij is erg leuk met kinderen en magie spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Welk kindje wil geen toverfeestje?

Zou zo’n tovershow of toverfeestje ook iets zijn voor jouw kinderen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kool Family zegt:

    Een tovenaar in de familie: hoe leuk is dat?
    Ziet er wel heel indrukwekkend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.