OOTD: stoere fluorsneakers

Overal is het sale en om mij heen lees ik dat veel mensen daar goed gebruik van maken. Mocht je nog op zoek zijn naar leuke schoenen van goede kwaliteit, dan is het merk Naturino een aanrader. Én in veel (web)shops afgeprijsd! Goede schoenen vind ik zelf ontzettend belangrijk voor mijn dochters omdat hun voeten nog in de groei zijn.

Klinkt heel erg als mijn moeder vroeger. Die zei dit ook altijd en pas als je zelf moeder bent, weet je hoe waar dit is. Mijn dochters mogen daarom ook niet met teenslippers naar school. Slippers zijn erg leuk, maar niet iets om de hele dag op te lopen. We mochten dit seizoen voor het eerst kennis maken met schoenen van Naturino, vrolijke bloemige stappers uit de zomercollectie 2016, en dat is goed bevallen.

jump jump

Dochterlief heeft zichzelf veters leren strikken dankzij deze schoenen, dus we kunnen over op de veterschoenen. De kwaliteit is erg mooi: de schoenen ondersteunen de voet waar nodig, de zool is flexibel genoeg om lekker mee te rennen en ze zien er nog steeds netjes uit. Ze hebben ook een heel lieve uitstraling met die bloemetjes en pasteltinten.

fluorgeel

Rockchick

De voetjes groeien echter door. Naturino verraste mijn meisje daarom met stoere sneakers een maatje groter. Hiermee kan ze een echte rockchick zijn als ze wil. Fluoriserend geel – waarmee ze lekker opvalt – wordt gecombineert met zwart en wit. Erg gaaf! En ook direct weer een heel andere stijl en uitstraling. Ieder seizoen brengt Naturino wel iets van 1000 verschillende modellen op de markt, dus voor ieder wat wils.

Mijn dochter combineert haar Naturino sneakers met een fluor outfit uit de zomercollectie van NoNo.
Mijn dochter combineert haar Naturino sneakers met een fluor outfit uit de zomercollectie van NoNo.

Kleuterlief was zeer enthousiast over haar nieuwe schoenen. De pasvorm was ook dit keer weer heel fijn. Ze trok de sneakers aan en heeft vervolgens eerst 10 keer van de voordeur naar het tuinhek en weer terug gerend. “Ze rennen supergoed mama! Ik wil de hele middag blijven rennen!”

Daar werd ze toch wel moe van, dus toen ik opperde om voor de foto ook even te klimmen en te springen, deed ze dit met plezier. Ze combineert de sneakers op de foto met een in de sale geshopte outfit van NoNo, ook met hippe fluorkleur.

Ze kon niet ophouden met rondjes rennen!
Ze kon niet ophouden met rondjes rennen!

Zoek je toffe sale shoes van Naturino?

Ik zet een paar goede aanbiedingen voor je op een rij:

Omoda

Deze toffe sneakers vond ik in de sale bij Omoda.
Deze toffe sneakers vond ik in de sale bij Omoda.

Limango

naturinolimango

Bij Limango hebben ze tijdloze Naturino sandalen in de sale.

Piccolino

naturinoliastaring

Deze sneakers vond ik bij Piccolino.

Kleertjes.com

kleertjesnaturino

De meest uitgebreide sale collectie Naturino vond ik bij Kleertjes.com!

Lees ook:

Veel shopplezier! En wat vind jij van knalkleuren bij schoenen? Ga je liever voor veilige kleuren als bruin en zwart of mogen de schoenen er wel uit springen?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dhini zegt:

  Wat stoer schoenen

 2. Nathalie zegt:

  Leuk hoor. Een keer wat heel anders! Hier zijn we ook hard toe aan nieuwe schoenen. Na een zomer op sandalen passen de schoenen niet meer. Zo opeens…

 3. MetMirjam zegt:

  Ik ben meer van de veilige kleurtjes voor mezelf, maar voor Fiene is het allemaal wat meer kleurrijk 🙂

 4. Ik dacht eerst dat het rolschaatsen waren! Het zijn goed zichtbare schoenen!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ja ze valt lekker op he? Rolschaatsen hebben idd vaak ook opvallende kleurtjes, maar de schaduwen worden door de beregende tegels veroorzaakt.

 5. Fleur zegt:

  Leuk zijn ze! Ik hou wel van een gek kleurtje

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik vind ze ook erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.