Verwen je bovenbouwer met Toot! make-up voor tieners

Op een bepaald moment zijn je dochters klaar met de kindermake-upjes, maar nog niet groot genoeg voor de ‘grote mensen’ variant. Zeker met de huid die last krijgt van een puberend lichaam, wil je gewoon niet dat ze ‘rotzooi’ op hun gezicht smeren. Speciaal voor deze leeftijd is er het vegan, cruelty free en natuurlijke beautymerk Toot! Mijn dochters van 9 en 10 jaar waren net als ik direct verliefd op de prachtige verpakkingen, kijk je mee?

toot kindermake-up

Ik spotte dit nieuwe make-up merk op de Show Up! Beurs in de Haarlemmermeer Expo en sprak daar de eigenaresse. Toot! Is dus bedacht door de Nederlandse Karlijn Vlasblom die op zoek was naar kindermake-up zonder nare toevoegingen en geschikt voor de gevoelige kinderhuid. Leuk extraatje is dat alle verpakkingen plasticvrij zijn en er zijn dus geen dierproeven gedaan om de make-up van Toot! te testen.

Cheetahs en flamingos <3

Kinderen kunnen dus naar hartenlust experimenteren met make-up zonder dat hun huid daar hinder van ondervind. Al moet je natuurlijk voor het slapen gaan altijd even een reinigingsdoekje gebruiken. Ik vind zelf de vormgeving prachtig: toilettasjes met flamingo’s, papagaaien, cheetahs, schildpadden of kameleons in vrolijke pastelpints. Deze komen ook terug in de make-up doosjes en de doosjes waarin de kwasten zijn verpakt. Het straalt blijheid uit en op instagram vind je dit merk dan ook onder de handle @tootforjoy.

toot kindermake-up

Mijn dochters konden hun geluk niet op toen ze de producten op tafel zagen staan. Karlijn had me namelijk voor beiden een lieve toilettas meegegeven, een blush kwast, een oogschaduw kwast en zowel blusher als een oogschaduwpalet. Overigens zijn de kwasten gemaakt met 100% synthetische haren, maar wel superzachte. Wat zeker in de winter erg prettig is: een make-up spiegel met licht.

De kaptafel werd opgeruimd en schoongemaakt, zodat ze op hun gemak konden make-uppen. Vooral de blusher vonden ze ontzettend leuk, omdat ze die nog niet hadden en de dikke kwast is natuurlijk bijzonder. Zowel de oogschaduw als de blusher geven een subtiel effect. Je kind ziet er niet uit als een clowntje, maar gewoon netjes. Mijn dames mogen deze make-up dus op naar de bruiloft van hun oom en tante binnenkort. Geeft net een klein glittertje en het gevoel om opgetut te zijn, zonder dat het vreemd of overdreven oogt. Heel subtiel deze make-up, wij vinden het prachtig!

Je koopt Toot! onder andere hier bij Bol.com.

 

>> Lees ook Uitpakvideo Souza goodies

Had jij Toot! al in een winkel gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat leuk dat dit er is! En het ziet er ook nog eens leuk uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.