OOTD: borgvest van Claesens

Claesens? Een borgvest? Maar dat is toch een ondergoedmerk? Zo is Claesens in 1993 wel gestart. Sinds 2000 heeft het merk al een eigen kinderkledinglijn. Dat is al best even dus, terwijl ik zelf bij Claesens echt alleen ondergoed associeerde! In 2001 kwam er badmode bij, in high end 2014 herenondergoed en in 2016 ook comfortabel ondergoed en homewear voor dames.

claessens
Hooded jacket: Claessens Laarsjes: Bergstein Jurk: Smafolk Knuffel: Kawaii Cube

Zelf heb ik inmiddels ook een fijne Claesens onderbroek (gekregen in een goodiebag): leuk printje en zit heerlijk. Omdat ik niet bekend was met de kinderkledinglijn, maar wel heel nieuwsgierig vroeg ik om een reviewitem. Ik mocht hiervoor zelf een selectie maken in de uitgebreide Claesens webshop en er werd gekeken wat er nog beschikbaar was in de benodigde maat. Dat bleek een heerlijk warm borgvest te zijn met glow-in-the-dark eigenschappen.

Lees ook: Altijd leuk: H&M

Lekker warm

Het vest is heel dik en dus zeer geschikt om in het najaar en voorjaar buiten te dragen. Staat ook leuk aan de kapstok, vanwege de smiley aan de binnenkant. Toen mijn dochter op een koude dag niet heel fit was, hebben we het lekker gecombineerd met een t-shirt eronder als een soort trui. Lekker warm en comfortabel door de joggingstof. De stipjes maken hem hip. Goed te combineren op een jeans! Tijdens de fotoshoot heeft mijn jongste hem aangehad (mouwtjes omgeslagen en hij zat verder prima) met haar Smafolk kerstbomenjurk eronder.

De Claesens webshop heeft op dit moment 30% korting op het gehele assortiment (boys, girls en baby’s), tip! Onze hooded jacket is nu afgeprijsd naar 34,97 euro bijvoorbeeld (was 49,95 euro).

claessens

Meer leuks van Claesens

Tijdens het speuren naar leuke items, zag ik dat Claesens nog veel meer ontzettend leuke kleding heeft. Hippe jurkjes bijvoorbeeld en stoere pyjama’s. En natuurlijk mooi ondergoed. Nu het overal sale is zet ik even wat leuke items voor jullie bij elkaar, wie weet zit er iets voor je tussen?

Lees ook: Verslag Kleine Fabriek deel 1: vooruitblik op de wintercollecties 2017 en 2018

Je kunt Claesens ook kopen bij:

Lees ook: 10 manieren om te ontspannen als moeder

Hangt er bij jullie in de kasten al iets van Claessens?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Liesbeth zegt:

    Wat een heerlijk vest! En superleuk!

  2. Volgmama zegt:

    Wat gaaf dat jasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.