Altijd leuk: H&M

Sommige winkels zijn altijd leuk. Je komt er dan ook niet makkelijk uit zonder iets te hebben aangeschaft. Toen ik pas met mijn kleuter ging stadten, wilden we beiden graag even neuzen bij H&M. Heel snel liep ik langs de damesafdeling, om niet in de verleiding te komen. Broeken maat 110 waren het doel, na een opmerking van Polderpapa dat de 104 toch wel kort werden. Zelf was me dit nog niet eens opgevallen, maar als chef kinderkleding moet je dan toch aan de bak. 

Er lagen al wel wat broeken in de kast in die maat, en zowiezo draagt ze de 110 leggings al, maar een handige schooljeans (lees: zonder lastige knoop) erbij kon geen kwaad. Nu bleek H&M een leuke aanbieding te hebben met de combi broek plus shirt voor een tientje. Die namen we ook mee, kleuterlief mocht zelf kiezen. En een springtouw. Dat leert ze op het schoolplein, dus ook handig voor thuis. Ja, H&M blijkt ook springtouwen te hebben! Tis wat.

  
De citroenlegging combineerde perfect bij het zwarte shirt met hartslaggeluid die we al hebben van Eporque: helemaal zwart met een wit hart er op. Die vrolijke legging eronder is een perfecte combi. Zucht, ik zie overal zoveel leuke kleertjes…

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. jansyluvzu zegt:

    Ik heb 5 jaar gewerkt in de H&M…Ik had daar mijn eigen baby en accessoires afdeling… Het is maar goed dat ik toen nog geen moeder was. … super leuke kleertjes verkopen ze daar! Die legging is echt super gaaf!

  2. Henny zegt:

    Leuk, ik ha ook vaak naar de h en m.

  3. marjon zegt:

    De citroen legging/broek ziet er leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.