Nijntje in XL formaat

Nijntje, ik ben gek op de boekjes van dat kleine konijntje. De zwangerschap van mijn oudste kondigden we ook aan met deze boekjes. Mijn ouders kregen ‘Opa en oma Pluis’ en voor mijn schoonvader hadden we ‘Een cadeau voor opa Pluis’. Bij mijn moeder viel het kwartje direct, de opa’s hadden er iets langer voor nodig. Wie nu een zelfde soort zwangerschapsaankondiging wil doen, kan het nog leuker maken: Opa en Oma Pluis is sinds kort in XL formaat verkrijgbaar!

Opa en oma Pluis lezen.
Opa en oma Pluis lezen.

Wij ontvingen een exemplaar om te bekijken. Leuk, want deze titel hebben we weliswaar cadeau gegeven maar in onze eigen boekenkast stond hij nog niet. Mijn kleutertje kent de verhaaltjes wel, want ik begon haar al voor te lezen toen ze 1 dag oud was. Uit Nijntje uiteraard. Korte verhaaltjes op rijm. Je kunt nog niet veel met zo’n baby, dus dit vond ik een fijn momentje. Helemaal omdat ze me aandachtig aanstaarde tijdens het voorlezen.

Heerlijk die verhaaltjes op rijm!
Heerlijk die verhaaltjes op rijm!

XL formaat

Toen de extra grote editie van Opa en Oma Pluis uit de envelop kwam, begon ze nu zelf de tekst te lezen. Korte verhaaltjes op rijm zijn natuurlijk erg fijn voor beginnende lezertjes. En het is een flink boek met 25×25 cm. Ik mocht haar alleen op de foto zetten, als ze mij ook met dit boek mocht fotograferen, haha. Vooruit dan maar 🙂

Bladeren in boekFavorieten

De kleine boekjes uit de Nijntje serie kosten 5,95 euro en deze XL editie (speciaal uitgebracht voor de Kinderboekenweek) is 7,95 euro. Valt lekker op in de boekenkast! Mocht je op zoek zijn naar meer leuke titels uit deze reeks, onze favorieten zijn Nijntje de Toverfee, Nijntje in de Dierentuin en Nijntje en Nina. Die worden het meest gelezen. Maar wie weet komt Opa en Oma Pluis ook wel in de lijst als we hem wat vaker hebben gelezen.

NijntjeVragen jullie kinderen vaak om dezelfde boekjes? Ben jij net als ik al snel begonnen met voorlezen? (Ik weet het 1 dag is erg vlot, maar ik had me er al 9 maanden op zitten verheugen hè?)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat dat je deze boeken hebt gebruikt als zwangerschapsaankondiging. Natuurlijk mag deze niet in jullie boekenkast ontbreken! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.