Gratis zeil- & windsurflessen voor kids van 8-14

Op 18 en 19 juni organiseert Vinea Vakanties een dag vol watersportplezier bij zeilschool Us Hiem (Friesland). Het hele weekend, onderdeel van een opleiding, is gevuld met gratis zeil- en windsurflessen van instructeurs in spé. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden. De toegang en lessen zijn gratis. Gratis vindt iedereen leuk, dus ik plaats dit persbericht graag. Wie weet kan een van jullie er naartoe?

2016-06-02 vinea-waterfundag2

Serious fun garantie

Gepassioneerde reisleiders en goed opgeleide instructeurs leveren een onmisbare bijdrage aan een fantastische vakantie. Vinea Vakanties selecteert haar staf daarom zorgvuldig en geeft hen een uitgebreide opleiding. Een onderdeel hiervan is de Watersport FUNdag op het water, waar nieuwe instructeurs de theorie uit de trainingen meteen in praktijk brengen. Een groep kinderen mag daarom profiteren van een hele dag zeil- en windsurflessen van de instructeurs in opleiding. Uiteraard gebeurt dit onder intensieve begeleiding van ervaren instructeurs en coaches. Alle instructeurs zijn in het bezit van een VOG en CWO IV (hoge eigen vaardigheid). Na de opleiding zijn zij helemaal klaar om kinderen de vakantie van hun leven te geven én zijn zij (bij goed afleggen) een instructeursdiploma rijker.

2016-06-02 vinea-waterfundag3

Dag op het water

De kinderen brengen de hele dag door op het water met een windsurfplank of zeilboot. “Dit is een uitgelezen kans om – eventueel samen met hun vriendjes – een eerste stap in een zeilboot of surfplank te zetten”, aldus Jeroen Muller, coördinator van de Watersport FUNdag. De bootsoort en de grootte van het zeil worden afgestemd op de leeftijd en ervaring van de kinderen. Zeilschool Us Hiem is overigens een bekende locatie voor Vinea Vakanties. Zij organiseert namelijk al bijna 60 jaar zeil- en surfkampen op deze locatie. De kinderen krijgen daarmee ook een voorproefje op een zomerkamp van Vinea.

2016-06-02 vinea-waterfundag1

Aanmelden en busvervoer

Voor de enthousiastelingen uit het midden of zuiden van het land, regelt Vinea op zaterdag busvervoer vanuit de provincie Utrecht (exacte locatie/tijd nader te bepalen; alleen bij voldoende aanmeldingen vanuit deze regio) naar Friesland en terug. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden voor één van de twee Watersport FUNdagen op de site. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is vol. Ik heb zelf voor De Mama Company een gastblogger gevonden die een verslag schrijft over deze dag, alvast hartelijk dank Yvonne van Kidzblogger!

Praktische informatie

Waar:                   Zeilschool Us Hiem, Tsjerkeweg 2, 8614 JD Oudega (let op: dit is in Súdwest-Fryslân)

Wanneer:            zaterdag 18 juni 2016 van 9.30u tot 17.30u (busvervoer mogelijk)
OF zondag 19 juni 2016 van 9.30u tot 15u

Leeftijd:               Voor iedereen van 8 t/m 14 jaar

Prijs:                     Gratis (inclusief lunch, zeil- of windsurflessen en busvervoer op zaterdag)

Aanmelden:        Ga naar: https://www.vinea.nl/gratis-watersport-fundag

Over Vinea

Vinea Vakanties is, al 65 jaar, gespecialiseerd in het organiseren van groepsvakanties voor jeugd en jongeren in de leeftijd van 7 t/m 18 jaar. Vinea heeft een ruim aanbod van vakantiekampen met diverse activiteiten, waaronder zeil- en surfkampen. De vakanties van Vinea kenmerken zich door een krachtige combinatie van ontwikkeling en plezier, veel aandacht voor groepssfeer en de gedreven en gepassioneerde reisleiders. Meer informatie, zie www.vinea.nl.

Deze blog werd niet gesponsord, ik deel graag voordeeltips met mijn lezers en een gratis leerzame dag op het water klinkt erg leuk. Wie weet kunnen we dit zelf ervaren als mijn dochters hun zwemdiploma’s hebben.  😉 

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat leuk georganiseerd! Kun je er gelijk een leuk weekend van maken als je niet uit de buurt komt. Het is dat wij verhinderd zijn want anders was het een leuk idee voor ons met onze oudste van 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.