Wedding PLOG

In mijn weekoverzicht schreef ik het al: vrijdag was de historische datum van onze trouwdag, 20-05-2005, alweer 11 jaar geleden. Die dag had ik graag een weddingplog willen delen met de prachtige foto’s die fotografe Ilona Hartensveld van ons heeft gemaakt. Helaas kan ik de cd-rom nergens meer vinden. De foto’s het ik nog wel op mijn oude afgekoppelde pc staan, maar dus niet op een plek waar ik er bij kan.

Gelukkig vond ik wel alle andere huis-tuin-en-keuken-kiekjes! Daarvan heb ik een kleine selectie gemaakt om toch te kunnen ploggen. Niet zulke geweldig gave foto’s als die in ons trouwalbum, maar toch leuk om even te delen. Inclusief foto’s met de husband die ik wel kan delen, want een trouwplog is niet compleet zonder bruidegom.

bruiloft Daan 018
Fotografe Ilona Hartensveld aan het werk.
Op Fort Wierickerschans.
Op Fort Wierickerschans.
Galant als altijd...
Galant als altijd…
De kasteeltaart gemaakt door mijn schoonzus, inmiddels zit ze in de taartenbusiness.
De kasteeltaart gemaakt door mijn schoonzus, inmiddels zit ze in de taartenbusiness.
Even bij de geitjes kijken op de Hollandsche Boerderij.
Even bij de geitjes kijken op de Hollandsche Boerderij.
Mams heeft mijn bovenlijfje geborduurd en op maat gemaakt en haar eigen outfit!
Mams heeft mijn bovenlijfje geborduurd en op maat gemaakt en haar eigen outfit! Ik sta er zelf niet echt charmant op, maar ik had geen betere foto van ’the dress’.
Ringkussen gemaakt naar aanleiding van onze trouwkaart, cadeautje en creatie van mijn moeder.
Ringkussen gemaakt naar aanleiding van onze trouwkaart, cadeautje en creatie van mijn moeder.

Hopelijk kan ik dit blogje nog eens over doen met de prachtige plaatjes van de fotografe, die ook alle details zo mooi heeft vastgelegd. Blijft altijd zo leuk, trouwfoto’s kijken!

Trouwblunder

Wat was onze grootste trouwblunder? Mijn man was het bruidsboeket vergeten. Mijn zwager racete dus terug naar ons huis om deze te halen, waar de sleutel afbrak in het slot! Gelukkig stak er nog een miniem stukje uit en kon hij hem er uit vissen (anders hadden we moeten wachten op Slotenmaker Den Haag). Daarna snel naar mijn ouders voor de reservesleutel én weer terug voor het boeket… Goed afgelopen dus!

Lees ook:

Ben jij getrouwd? Al lang? En vier je ieder jaar een jubileumfeestje of alleen met de bijzondere getallen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nathalie zegt:

  Ik ben op 07-08-09 getrouwd. Wat is je moeder creatief en wat een mooie jurk!

  1. Marguerita78 zegt:

   Ook zo’n mooie datum! Dankjewel

 2. Ik heb heerlijk zitten kijken en genieten van je jurk! Mooi zeg met zo’n aansluitend lijfje en wijde rok!

  1. Marguerita78 zegt:

   Het was inderdaad een bijzondere jurk en ik voelde me er heel fijn in, dankjewel voor je lieve reactie!

 3. Judith zegt:

  Prachtige jurk!! En de eigen foto’s zijn vaak net wat leuker en spontaner vind ik

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.