Fijne (early) moederdag!

Moederdag. Op zondag 8 mei is het weer zover. Op school en op het kinderdagverblijf zijn de kinderen hard aan het werk geweest voor me. De kleuter heeft haar pakje al ergens verstopt. Die van de peuter ligt nog op het kdv, want papa had geen idee en de peuter pakte zelf enthousiast haar tas mee… En liet het mooi ingepakte cadeautje liggen. Zelf had ik het natuurlijk bij het wegbrengen al gespot, maar ja… Het is de bedoeling dat ze dit stiekem verstoppen thuis hè? 

 Daarom liet ik het liggen. Vooral met mijn ervaring van vorig jaar nog in het achterhoofd. Die kun je op mijn oude blog Poldermama lezen onder de titel “mama, je mag niet in je nachtkastje kijken“. Diezelfde verstopplek kunnen de meiden nu niet meer gebruiken. Onze slaapkamer is druk in de metamorfose en het meeste werk is al gedaan. De oude nachtkastjes zijn afgevoerd naar de stort en we hebben nog geen nieuwe.

happy socks kaartwereld

Cadeautjes

Ik ben heel benieuwd wat ze nu weer voor leuks verzonnen hebben als knutsel! Meestal blijft het bij de knutsels en een heerlijk ontbijtje, maar vorig jaar ‘kreeg’ ik ook een fijne loungeset voor in de tuin. Veel plezier van gehad en nog altijd heel blij mee. Aangezien we dit jaar vlak voor moederdag op vakantie gaan en de dag ervoor een feest hebben, verwacht ik nu niets. Behalve… Vrolijke sokken! Ik mocht namelijk een leuk moederdag cadeau uitzoeken bij Kaartwereld en die Happy Socks vind ik zoooo leuk. Zit nog een leuk kaartje bij ook. Zal deze binnenkort aan de husband overhandigen voor moederdag hahaha. Soms moet je de verrassing een handje helpen, toch?

Early mothersday

Voor mijn eigen lieve mama was moederdag dit jaar ook vroeg. Op 7 mei, de dag voor moederdag, is ze alweer 40 jaar getrouwd met mijn vader. Wow! En dan geven ze samen een groot feest. Op moederdag zal ze dus uitgeteld op de bank liggen te midden van een zee aan bloemen en cadeaus… Even bijkomen van een drukke vakantieweek met 5 uitgelaten kleinkinderen én het genoemde feest. Dan hoef ik dus niet met een bosje bloemen en een tijdschriftje aan te komen zetten. Rust is dan het cadeau waar ze heel erg blij van wordt. Dankzij Kaartwereld kon ik haar een happy early mothersday wensen, met een rustig cadeau waar iedereen vrolijk van wordt:

 Deze heliumballon zocht ik voor haar uit 🙂 De kus en knuffel die erbij horen moet ik nog geven, maar dat komt goed hoor mama! In ieder geval een grappig en origineel cadeau, lekker rustig, toch leuk om mee te pronken in het interieur én een leuke oplossing als je moeder wat verder weg woont. Weer eens iets anders dan bloemen, toch?

Ga jij je moeder verrassen dit jaar? En kun je zelf nog een aardigheidje verwachten? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

 1. marjon zegt:

  Leuk dat jullie wat mochten uitzoeken. Hier liggen de cadeautjes van de kinderen ook al ergens verstopt.
  En zelf had ik via een blog een bosje bloemen gewonnen. Deze worden 8 mei naar mijn moeder verstuurd. Dus dat is al geregeld 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh leuk Marjon!

 2. Nathalie zegt:

  Wat een leuke cadeaus, je word er vrolijk van. Zoonlief kan ook weinig geheim houden en verklapte vorige maand met mijn verjaardag wat ik kreeg haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.