“Mama je mag niet in je nachtkastje kijken”

Soms zijn er geheimpjes, leuke geheimpjes. En dan mag je dus niet in je eigen nachtkastje kijken 😉  Ondanks dat mijn meisjes ziek waren, is er toch geknutseld. Kleuterlief ging op de laatste vrijdagochtend voor de vakantie weer naar school en kwam thuis met een verrassing. “Die ga ik straks in jouw nachtkastje verstoppen, mama. Want je mag het niet zien!”

Peutertjelief was helaas ziek, dus ik verwachtte daar eigenlijk geen knutsel van. Na thuiskomst van vakantie bleek er echter toch iets door de bus te zitten van de peuterspeelzaal. Zuslief liet haar wel even zien waar het cadeau verstopt moest worden.

Mijn moppies kregen vandaag van de Jumbo nog een erg smakelijk cadeautje erbij. Toen ze thuiskwamen, wisten ze niet hoe snel ze dit ook moesten verstoppen. “Maar dan moet jij even beneden blijven mama!” Hoeft niets te kosten dus, en toch word ik morgen goed verwend. Yay! Ook mijn eigen mama is in het zonnetje gezet. Kleenex had namelijk een leuke actie, waarbij je een tissuedoos met foto’s kosteloos naar je moeder kon sturen. Vandaag ontving ze hem 🙂 heb ik toch ook ‘zelf’ iets geknutseld, haha.


Tis iets kariger dan vorig jaar, toen ik voor haar een cadeaubon won en er zelf ook een kreeg. Dat was wel erg leuk, want toen konden we samen met de kids even de stad in. Maar wie weet, want ik heb natuurlijk weer meegedaan aan een heleboel van de moederdagprijsvragen waarvan de winnaar op moederdag bekend wordt gemaakt. Spannend! Iedereen een hele fijne moederdag gewenst!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Henny zegt:

    Wat leuk. Vorig jaar had mijn zoon zijn cadeautje in zijn eigen kast verstopt. Als ik kleren voor hem moest pakken kon ik het duidelijk zien liggen. Op Moederdag vroeg hij: “Je wist niet waar het lag he?” Zo schattig! Jij ook een fijne Moederdag gewenst!

  2. Linda zegt:

    Dat is in ieder geval een goed begin van de moederdag, wie weet wat morgen je nog brengt. Naast een lieve knuffel van je kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.