OOTD: roodwitblauwe moeder-dochterlook

Kleur je wereld rood-wit-blauw! Ok, stiekem staat dit merk voor “kleur de wereld” maar in de webwinkel van Vip-Kidz spotte ik het dochterjurkje in de last minute Koningsdag-outfit selectie (same day delivery dinsdag als je voor 12 uur besteld, tip). Daarom een mooie timing voor deze outfit of the day voor moeder en dochter van 4FunkyFlavours. Een kleurrijk Nederlands merk dat sustainability hoog in het vaandel heeft staan. Twinnen met je dochter is bovendien ook helemaal hot! Overigens heeft 4FunkyFlavours ook gave items voor vaders en zoons lieve jongensmama’s.

Stof geeft niet af

Grote kans dat je dit merk nog niet kende, want het is geen mainstream merk. Wel zijn ze sterk aan het groeien en terecht, want de kleding is anders dan anders, perfect qua pasvorm én er komen ook voor volwassenen steeds meer leuke dingen bij. Je hebt ons op mijn blog al een paar keer voorbij zien komen in deze kleding, want het draagt heerlijk en valt heel mooi. De stof is heerlijk zacht en verkleurt niet in de was (heb beide jurkjes nu een keer of 5 al gewassen denk ik en we hebben ze pas een paar weekjes in huis).

Matching met 4FF! Foto gemaakt door mijn peuter :-)
Matching met 4FF! Foto gemaakt door mijn peuter 🙂

Mooi detail zijn de paarse biesjes en het herkenbare labeltje weggewerkt in de aanzet van de mouw. Het cirkelvormige logo vind je aan de onderkant van de jurken terug. Zoals je ziet zijn de jurkjes helemaal matchend, maar toch net even anders. Zo heeft het kindermodel een V-vormige halslijn, een speelse band om de taille én handige zakken.

“Mama zullen we dezelfde jurk aandoen?”

Meestal hoor ik ’s morgens de zusjes overleggen of ze met elkaar zullen matchen, maar nu kan de oudste ook met mij twinnen. Op dagen dat ik niet hoef te werken, vind ik dat wel heel erg leuk! Helemaal als ze dan af en toe lekker tegen me aankruipt op de bank. Het zijn ook zulke vrolijke jurken en dat heeft toch wel invloed op mijn humeur in positieve zin?

Met Pasen samen in onze 4FF jurkjes <3
Met Pasen samen in onze 4FF jurkjes <3

Kleine Fabriek

Hoe heb ik dit merk ontdekt? De vrolijke stand op de Kleine Fabriek trok onze aandacht. Ik werd verliefd op de jurkjes die de dames in de stand droegen. Mijn dochter raakte niet uitgekeken op de kinderkleding. Terwijl mijn meisje werd verwend met chocolaatjes, raakte ik aan de praat over de moeder-dochtercollecties. En ik ben niet de enige die meer wilde weten over 4FF want zonder dat we het van elkaar wisten bleek ook Jeske van De Mama Company hier gezellig gekletst te hebben omdat ze de kleding zo leuk vond. Houdt deze zomer ook die blog in de gaten, want zij gaat je meenemen in de hoogzomercollectie. Wij zijn fan!

Lekker tuinieren in 4FF, tuinhandschoenen: Outside Wishes.
Lekker tuinieren in 4FF, tuinhandschoenen: Outside Wishes.

Australia

De jurkjes die wij mochten uitproberen komen uit de Australia collectie, eilanden staan centraal als thema voor de zomercollectie van 4FunkyFlavours. Het thema Australia richt zich op de wisselende seizoenen (de jurkjes combineren heel leuk met een vestje) en heeft als themakleuren rijke roodtonen gecombineerd met neutralere tinten zoals aarde en taupe.

4ffVerkoopadressen

De meisjesjurk is maat 110-116 en valt heel mooi bij mijn kleuter met maat 116. Dit is jurkje ‘Crazy in Love’. De damesjurk is maat M en valt mooi, terwijl ik soms ok weleens maat L nodig heb. Bij dit merk dus niet, dat is gewoon afgestemd op Hollandse vrouwen en het jurkje heet ‘Sway’. Op de website van 4FunkyFlavours kun je de rest van de supervrolijke collectie vinden. Voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Verkoopadressen kun je hier vinden, inclusief webshops.

"Lukt het fotograferen lieverd?" En de tuinhandschoenen zijn niet heel charmant, maar wel effectief haha (gekocht bij Aldi).
“Lukt het fotograferen lieverd?” En de tuinhandschoenen zijn niet heel charmant, maar wel effectief haha (gekocht bij Aldi).

Wat vind ik van mijn Sway?

Wat ik zelf vooral heel fijn vind, is dat ik er slank uitzie in deze jurk. Ondanks mijn buikje. De halslijn is niet te bloot, zodat je gerust de veters van je kinderen kunt strikken of speelgoed van de grond kunt rapen zonder je druk te hoeven maken of er iets te zien is. Bovendien valt het model vrouwelijk, ook bij mijn kleine cupmaat. Ik ga dus zeker op zoek naar meer van dit merk!

Lees ook:

Heb ik je iets nieuws verteld of ken je het merk al? Hoe vinden jullie 4FunkyFlavours? Houd jij ook van vrolijk? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nathalie zegt:

    Wat leuk zo’n moeder dochter look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.