In stijl op vakantie in eigen land

De zomer is weer begonnen. Heb jij ook zo’n zin om op vakantie te gaan? Dat kan voortaan ook in ons eigen land in stijl! Roompot Campings heeft 5 nieuwe pop-up glampings in Nederland geopend. Zo kan jij luxe kamperen op een bijzondere plek. En hoe?! Het is echt heel gaaf, bekijk de foto’s hieronder maar eens!

Roompot Glamping
Foto: PR Roompot
Roompot Glamping
Foto: PR Roompot

Gastblog door: Esther Weemers

Vakantie in eigen land

Door alle Corona perikelen gaat men steeds meer op vakantie in eigen land. Hier speelt Roompot slim op in door in samenwerking met ‘Glam Outdoor Camp’ 5 nieuwe pop-up glampings te openen. Zin in een bijzondere kampeerervaring? Dan zit je hier goed.

Pop-up campsides met outdoor festivalvibe

De 5 locaties staan garant voor een unieke en relaxte outdoor festivalvibe op een bijzondere plek in Nederland. Hiermee biedt Roompot zijn gasten een unieke ervaring en sfeer. Nou aan die unieke sfeer is niks gelogen. Wauw wat zien de beelden er gaaf uit!

Roompot Glamping
Foto: PR Roompot

Food, drinks, muziek en fun 

Wie een weekend met zijn tweetjes of een gezellige vakantie met het hele gezin plant, moet op deze glampinglocaties niet aan een kampeervuurtje denken. In plaats daarvan krijgt hij/zij de lekkerste streetfood gerechten en de meest chille muziek geserveerd. 

Jongleurs, acteurs, clowns, goochelaars, tekenaars, … zijn ook van de partij en zullen het hele gezin op elk uur van de dag op een chille manier weten te entertainen. Daarnaast voorziet men leuke ontdek-boxen, spellen en spelen voor het hele gezin.

Roompot Glamping
Foto: PR Roompot

Luxe manier van camperen

De verschillende accommodaties kunnen geen van allen tent genoemd worden. Er zijn meerdere accommodaties beschikbaar: van comfortabele safaritenten voorzien van een koelkast tot XXL panoramatenten met badkamer waarin gasten nachtenlang door het dak naar de sterren kunnen staren. Super gaaf toch!

Roompot Glamping
Foto: PR Roompot

De 5 locaties bevinden zich in de Veluwe, het natuurgebied De Maashorst, het Land van Maas en Waal, Achterhoek en Twente.

Roompot Glamping
Foto: PR Roompot

Ik ben helemaal niet van het kamperen, maar ik moet toegeven dat dit er wel heel gaaf uit ziet! Op deze manier lijkt het me geen straf om in een ‘tent’ te moeten zitten. Zeker een keer het proberen waard. Vind je niet?!

Houd jij van kamperen? Wat vind je van deze festival glamping vibe?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.