Pinokkio de musical, we gingen niet…

Om even in de trend van het moment te blijven, weer een Marstyle-heeft-iets-leuks-maar-we-gingen-niet-berichtje. Je moet er tenslotte de humor van in blijven zien, toch? In de voorjaarsvakantie had ik via voordeelsite Vente-Exclusive een paar nachtjes Efteling Bosrijk geboekt. Vlak na mijn boeking ontving ik een persbericht van het Efteling Theater en regelde ik kaartjes om verslag te doen van Pinokkio de musical. 

Wel even een foto gemaakt voor het theater natuurlijk. Je bent een blogger of niet...
Wel even een foto gemaakt voor het theater natuurlijk. Je bent een blogger of niet…

Pinokkio in het spookjesbos

Inmiddels is de attractie van Pinokkio in het Sprookjesbos geopend, maar tijdens ons bezoek nog niet. Wij konden de bouwwerkzaamheden bekijken. Een deel van het bos was afgesloten en er was tijdelijk een andere ingang. We probeerden wat over de hekken heen te gluren en zagen diverse gebouwtjes, steigers en werklui. Ik ben heel erg benieuwd naar de uiteindelijke attractie!

Wij konden de musical bekijken maar… vlak voor vertrek kreeg ik te horen dat ‘onze’ voorstelling werd gecanceld. We konden wel naar de voorstelling erna, die om 4 uur ’s middags zou beginnen op onze laatste vakantiedag. Ik gaf al aan dat ik niet wist of we dat zouden redden. Ik heb uiteraard wel de kaartjes opgehaald, eerste rang dat was echt supergaaf geweest. Maar inderdaad. Na 3 dagen Efteling waren de dames bekaf en wijzelf eigenlijk ook. Op de vertrekdag moet je om 11 uur uit je huisje zijn en daarna kun je het pretpark nog in. Die ochtend waren we dus druk met inpakken en stond de auto volgepakt op de parkeerplaats. We gingen nog een laatste keer het pretpark in, wat uiteraard weer erg leuk was en niet druk. Om 2 uur stortten de dames in. We zijn nog even naar het Efteling Theater gelopen om foto’s te maken, maar toen de voorstelling om 4 uur begon stapten wij net thuis weer uit de auto. De meisjes waren binnen 5 minuten in slaap en werden huilend van vermoeidheid wakker toen we ze thuis uit de auto tilden. Onze allereerste musical… hebben we dus gemist!

Er werd druk gewerkt aan de attractie van Pinokkio in het sprookjesbos.
Er werd druk gewerkt aan de attractie van Pinokkio in het sprookjesbos.

Gelaarsde Kat

Hopelijk komen er nog andere kansen om een musical te bezoeken. Efteling Theaterproducties komt in het najaar van 2016 in ieder geval met haar 14e sprookjesmusical: De gelaarsde Kat. Het wordt een vrolijke musical voor de hele familie vol spel, zang en vooral dans. De gelaarsde Kat zal een sprookjesmusical voor en door kinderen worden, ik ben heel erg benieuwd. Op een later moment start de Efteling haar zoektocht naar bijna 1.000 katten; kinderen verkleed als kat die een eenmalige rol in een van de voorstellingen krijgen. Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat wordt geheel in eigen huis gemaakt.

Het Efteling Theater.
Het Efteling Theater.

Tournee

Deze musical Pinokkio draaide tot en met maart. Maar niet getreurd! Deze productie gaat op tournee door heel Nederland en België, dus hopelijk krijgen we een herkansing. Het lijkt me toch wel erg leuk om met de kinderen naar een musical te gaan. Wat ik er over hoor en lees is het een blijvende mooie herinnering die veel indruk maakt.

Lees ook:

Heb jij al eens een musical bezocht met je kinderen? Was het goed te doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Laura zegt:

  Jammer dat jullie niet konden gaan. Wij hebben vaker musicals en theatervoorstellingen bezocht met de kinderen. Dora en Diego, Suske en Wiske, Assepoester en toen Damien 7 werd mocht hij naar een grote-mensen-musical en hebben we Peter Pan in Rotterdam bezocht. Ze vinden het echt geweldig, maar ik ben zelf ook groot fan van musicals en theater.

 2. marjon zegt:

  Wat jammer, maar ook begrijpelijk na zulke dagen.
  Vervelend ook dat jullie musical gecanceld werd.
  Hopelijk snel een nieuw uitje!

 3. Nathalie zegt:

  Ja van Thomas de trein paar jaar geleden. Was echt superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.