Paaskortingscode voor nOeser babykleding

Babymerk nOnOeser-S16-02-paaseser staat deze zomer wederom voor mooie en zachte shirtjes in prachtige kleuren. Het is dat ik geen baby’s meer heb, hoewel dit merk natuurlijk ook perfect is als kraamcadeautje. Speciaal voor jullie heb ik een leuke kortingscode die je alleen dit weekend kunt gebruiken. En een heleboel mooie plaatjes!

De summersuits zijn heerlijk voor de warme dagen en komen in verschillende modelletjes. Voor meisjes hebben de rompers een soort rokje eraanvast. De summersuits zijn voorzien van drukknoopjes aan de binnenzijde van de beentjes. De kleding is heel mooi met elkaar te combineren. Met de code PRgratisZend01 krijg je dit Paasweekend gratis verzending.

PR4Kids.nOeser.2495.Romper_cactus_green PR4Kids.nOeser.3995.Slaapzak_pusshnxx_nOeserS1601_1

De kleding van nOeser is gemaakt van biokatoen en voelt heerlijk zacht aan, de beschikbare kledingmaten zijn 50/56 tot en met 86/92 in de prijsklasse 9,95 – 36,95 euro. Ik vind zelf die slaapzakjes ook heel erg schattig!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.