Paaskortingscode voor nOeser babykleding

Babymerk nOnOeser-S16-02-paaseser staat deze zomer wederom voor mooie en zachte shirtjes in prachtige kleuren. Het is dat ik geen baby’s meer heb, hoewel dit merk natuurlijk ook perfect is als kraamcadeautje. Speciaal voor jullie heb ik een leuke kortingscode die je alleen dit weekend kunt gebruiken. En een heleboel mooie plaatjes!

De summersuits zijn heerlijk voor de warme dagen en komen in verschillende modelletjes. Voor meisjes hebben de rompers een soort rokje er aan vast. De summersuits zijn voorzien van drukknoopjes aan de binnenzijde van de beentjes. De kleding is heel mooi met elkaar te combineren. Met de code PRgratisZend01 krijg je dit Paasweekend gratis verzending.

groene rompernOeser

De kleding van nOeser is gemaakt van biokatoen en voelt heerlijk zacht aan, de beschikbare kledingmaten zijn 50/56 tot en met 86/92 in de prijsklasse 9,95 – 36,95 euro. Ik vind zelf die slaapzakjes ook heel erg schattig!

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.