Baby’s First outdoor moments – Milestone cards

Wie kent ze tegenwoordig niet? De fotokaartjes om speciale momenten van je baby vast te leggen. Ook wij hebben diverse setjes kaarten voor om mijlpalen in baby’s 1e jaar vast te leggen, en met nog zo’n 3 weken te gaan tot ons derde wondertje, liggen deze alweer klaar! De set die ik bij onze tweede het meest gebruikt heb zijn toch wel de The Original Baby Cards van Milestone. Des te leuker vond ik het dat ik van de Kleine Giraf een nieuwe set van Milestone kreeg om te reviewen!

Gastblog door Esther Noordergraaf

milestone kaarten outdoorHet merk Milestone bestaat al 5 jaar inmiddels en is bedacht door een Nederlandse. Na de geboorte van haar eerste zoontje wilde zij de mooie momenten van zijn eerste jaar vastleggen. Zijn eerste keer doorslapen, zijn eerste tandje, zijn eerste hapje, de eerste keer papa en mama zeggen, ga zo maar door. Deze kaarten kwamen in 2012 op de markt en werden een enorm succes. Op deze set zijn inmiddels ontzettend veel variaties en uitbreidingen te verkrijgen, en niet alleen voor baby’s. Er zijn kaarten om momenten tijdens je zwangerschap, van ouder wordende kinderen of zelfs rondom je bruiloft vast te leggen. Er zijn ook een aantal kleinere sets verkrijgbaar met een specifiek thema zoals bijvoorbeeld Baby’s eerste foodie momenten, Baby’s eerste travel momenten, Baby’s eerste verjaardag, Baby’s eerste feestdagen, en de set die wij kregen: Baby’s eerste outdoor momenten!

milestone kaarten outdoor

De ‘aanvulsets’ zijn een soort boekjes die bestaan uit 6 kaarten, en voor de Baby’s eerste outdoor momenten zijn dat:

  • Mijn eerste hike
  • Voor het eerst kamperen
  • Ons eerste familie avontuur
  • Vandaag heb ik mijn eerste vis gevangen
  • Mijn eerste picknick
  • Mijn eerste kampvuur

milestone kaarten outdoor

Gek op kamperen

Aangezien ik gek ben op fotograferen, en we als de baby het toelaat graag weer een keer gaan kamperen, vind ik de kaarten super leuk! Een hele leuke aanvulling op de kaarten die we al hadden, en aangezien de derde toch mee moet met zijn/haar (we weten nog nog niet wat het wordt) oudere broers, zal deze kleine ongetwijfeld eerder aan deze eerste outdoormomenten toekomen als de andere twee. De oudste (5 jaar) heeft bijvoorbeeld nog nooit zelf een vis gevangen, dus met deze kaart mag hij hopelijk ook nog eens op de foto!

milestone kaarten outdoor

Niet vergeten mee te nemen!

Het enige is natuurlijk dat je er wel erg in moet hebben de kaarten mee te nemen als je bijvoorbeeld voor het eerst gaat picknicken of kamperen, en daar ben ik dan weer minder sterk in. 😉 Maar op elke kaart heb je de mogelijkheid een datum in te vullen, en zijn dus sowieso leuk om te bewaren, met of zonder foto.

Prijs

De sets van Milestone zijn onder andere verkrijgbaar bij de Kleine Giraf. De grotere sets kosten € 16,95, de kleine sets zijn € 6,95.

Succes met de laatste loodjes Esther, als fotografe komen die kaartjes jou vast heel goed van pas! Wie had ook fotokaarten in de babytijd?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.