Winspiratie, want winnen is waanzinnig!

Nu ik steeds meer gave dingen voor mijn blog mag uitproberen, en ik ook erg veel tijd aan dit blog besteed, doe ik minder mee met winacties. Maar die winacties waren nu juist te reden waarom ik dit blog begonnen ben. Want het is waanzinnig leuk om dingen te winnen! Dat kost namelijk niets 🙂 Speciaal voor jullie daarom een winblogje met tips en succesjes inclusief een tip 25, lees je mee?

gewonnen furrealfriend
Gewonnen Fur Real Friend kwam vorig jaar met Sinterklaas uit de zak.

In februari schreef ik al eens over mijn grote hobby om mee te doen aan winacties en mijn facebookgroep ‘Winnen voor je kids’. Deze groep is gestart met een aantal mama’s die net als ik heel graag leuke dingen voor hun kinderen winnen. Zo kun je ze ontzettend verwennen, zonder dat het veel kost. Is winnen niet gratis dan? Vaak wel, maar wanneer ik bijvoorbeeld shoptegoed win ga ik toch vaak over het gewonnen budget heen ;-). De groep heeft inmiddels een flink aantal leden, waaronder ook veel bloggende mama’s die daar hun prijsvragen delen. Ook als je dus niet de hele dag online bent om facebook af te speuren, kun je dus snel een paar leuke winacties vinden als je even op de groep klikt. Zie je een leuke prijs? Klik door naar de actie en bekijk hoe je kans kunt maken. Meestal is dit net als op mijn blog heel eenvoudig door een reactie achter te laten onder een blog.

Ik ben deze blog overigens ook gestart naar aanleiding van opmerkingen in deze facebookgroep waarom ik niet zelf zou starten om mijn win-anekdotes te delen.

Gewonnen K3 spel
Gewonnen K3 spel

Win successen

Op mijn blog lazen jullie al geregeld over mijn eigen winsuccessen. Zo schreef ik over een gewonnen luchtje, het gekke verhaal van de vaatwasser, boodschappen die ik won bij de Jumbo en ook bij Lekker Makkelijk, schattige slofjes, een boek van Dyanne Beekman en nog veel meer. Ik ben erg druk met het reviewen van gesponsorde spullen, de reviews van gewonnen spullen zijn er dan ook nog maar sporadisch zoals ik zei. Toch wil ik best nog een succesje delen. Ik won een gaaf boek over draken voor als mijn dochters wat ouder zijn via het blog Thuisleven.

Gewonnen pettiskirt rokje
Gewonnen pettiskirt rokje

Lezers

Ik vroeg jullie eerder al om je winsuccessen met mij te delen, omdat ik het zo’n fijn idee vind dat anderen het geluk dankzij mijn tips gevonden hebben. En dat doen jullie ook! Zo krijg ik lieve berichtjes van mijn lezers met tips voor mij of tips van mij die hen een mooie prijs hebben opgeleverd. Een van mijn lezers won afgelopen week zelfs een kinderwagen! Wauw! Supergaaf! Een ander liep mee in een Zombie run. Ok, ik had haar weliswaar getagd in deze prijsvraag maar hey, een lezer die dankzij mij wint, blijft een lezer die wint 😉 Ik vond de foto’s echt onwijs gaaf om te zien. Zelf zou ik dat niet durven, maar een ontzettend leuk concept is het wel. Daarnaast is er natuurlijk de steeds langer wordende lijst van lezers die iets op mijn eigen blog hebben gewonnen, yay for you!

Gewonnen shoptegoed bij C&A
Gewonnen shoptegoed bij C&A

Waar kun je leuke dingen winnen?

Natuurlijk zou ik Poldermama niet zijn, als ik niet meteen wat leuke winacties zou delen. Ik heb mijn medebloggers om input gevraagd en een flinke lijst met gave acties is het resultaat. Heel veel kansen om iets te kunnen winnen dat jij of je kinderen erg gaaf zouden vinden dus! En heel veel leuke blogs om te lezen als je even tijd hebt. Bij deze de Poldermama tip 25:

 1. GoodGirlsCompany verloot een Fur Real Friend, het aapje
 2. Pinkit verloot leuke Disney filmprijzen van The Good Dinosaur, waaronder vrijkaartjes
 3. Go or no Go richt zich op poppenmoeders met een poppenwagen, bedje en stoeltje
 4. De SuperMammies organiseren verschillende winacties, met oa een boek en een Frozen jurk
 5. Meisje Eigenwijsje verloot shoptegoed voor een kledingstuk met eigen opdruk
 6. MeervanMir heeft bad memory in de aanbieding
 7. The Fresh Gang stelt een kroon beschikbaar voor kinderen tot 3 jaar
 8. Every Day Life heeft een leuk setje kleding van Noppies voor jongens met maat 74/80
 9. Oh My Macushla vond een toffe webshop met kinderkleertjes en verloot shoptegoed
 10. Kidzblogger geeft een dvd weg van Robocar Poli
 11. Xazoe zoekt stoere jongens met maat 116 die een Noppies sweater wille winnen
 12. Sticky Mom is gek op Disney en heeft daar een leuke winactie bij
 13. Kiddowz organiseert verschillende leuke acties met oa Zenner, films en Vanish
 14. Thuisleven is jarig en trakteert
 15. Getest Speelgoed mag een indianentipi weggeven
 16. Website4mama zoekt een meisje met maat 98/104 dat een nieuwe winterjas kan gebruiken
 17. Only by Me is ook jarig en trakteert en ze verloot kaartjes voor de Margriet Winterfair
 18. MOMspiration gaat op de voetbaltoer met een boek over aapje Don Diego
 19. MammieMammie geeft pop Lisa Leert Lopen weg
 20. Unicorns & Fairytales (Belgie) heeft diverse leuke acties (en was ook jarig)
 21. Mama Minke verloot een lief pakje van Noppies voor een newborn meisje met maat 56
 22. Dhini mag een Lalaloopsy pop weggeven en iets van Little Tikes
 23. Healthy Kelly geeft de Video van Sint weg die ik pas zelf ook mocht verloten!
 24. Coole Ouders is banananaaaaa met een Minions winactie (ook bij mij binnenkort een review met actie)
 25. Mamaliefde maakt gezinnen in nood blij met een kerstpakket, je kunt nog heel snel iemand aanmelden

Nou lieve lezers, veel wingeluk gewenst! Voldoende winspiratie voor dit weekend dacht ik zo. En vanaf maandag kun je bij Bampraat kans maken op het boekje “Wat een pech, mijn naam is weg”. Leuk voor de zak van Sinterklaas 🙂

Aan welke van deze acties ga jij zeker meedoen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.