Handgemaakte slofjes met schapenbontje

Zijn jullie al bekend met de handgemaakte Boho slofjes? Met deze warmte misschien niet helemaal de juiste timing, warme slofjes, maar ik sla kleding voor mijn dochters graag op tijd in. Dat betekent dat ik dingen graag op de groei klaar heb liggen, zodat er na een groeispurt niet ineens geshopt hoeft te worden. Nee shoppen doe ik liever op mijn gemak, met de juiste kortingen in de sale bijvoorbeeld. En deze gave slofjes hoefde ik helemaal niet te shoppen, ik heb ze gewonnen via een deelactie op Instagram.

  
Boho Slof heeft handgemaakte sloffen van echt leer en schapenwol, met op de bovenkant een vrolijk Boho-stijl borduursel. Alles is op duurzame wijze geproduceerd. Het grappige is, dat Boho slof op de website vertelt dat de schapenwol fungeert als een soort natuurlijke airco en hierdoor ook in de zomer goed te dragen is. Ieder paar is uniek en er zijn sloffen voor kinderen, dames en heren.

Na de zomer start ik in mijn nieuwe baan en mijn kleuter gaat dan 3 dagen in de week naar de BSO. Daar dragen ze sokken of sloffen. In de winter vind ik persoonlijk sloffen wat comfortabeler. Thuis hebben we vloerverwarming, maar op de BSO is dat er niet. Ik aarzelde dan ook niet toen ik die oh zo foute, maar daardoor leuke en hippe slofjes in een winactie voorbij zag komen. Direct meegedaan en ik viel in de prijzen, jippie! Een maatje vooruit gekozen voor deze sloffen en dat is goed getimed als ik de groei van de voetjes zo bekijk. Die gaan helemaal perfect zitten na de zomer.

Het pakje met de sloffen werd met enthousiasme en de nodige oooohs en aaaahs uitgepakt door mijn kleuter. En direct aangepast natuurlijk. “Lekker zacht!” De sloffen werden geaaid en tegen de wangen gewreven. Kleine zus wilde ze ook dolgraag aan. Weer een bijzondere prijs gewonnen dus, waar mijn 2 meisjes veel plezier van zullen hebben op wat koudere dagen. Dankjewel Boho slof!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Wat een geweldige slofjes! En lees ik nu tussen de regels door dat je werk hebt gevonden? Gefeliciteerd! Groetjes, Sigrid

    1. marguerita78 zegt:

      Yes, nieuwe baan gevonden 🙂 dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.