Poldermama won gratis boodschappen bij LekkerMakkelijk.nl

Doen jullie weleens online boodschappen? Ik moet zeggen dat ik het nog niet eerder had gedaan, al bestelde ik toen de meiden kleiner waren wel altijd de luiers bij Bol.com of Wehkamp. Tot ik in de krant las over LekkerMakkelijk.nl. Deze boodschappenservice werkt samen met lokale ondernemers. Brood van de bakker en vlees van de slager, bestel je in combinatie met andere boodschappen via deze website. Omdat het hier een nieuwe dienst betreft werd er grootscheeps campagne gevoerd, met de nodige winacties 🙂

Zo kwam er een kleine poster door de brievenbus die je voor het raam moest hangen. Poldermama deed natuurlijk mee en ik heb voor de beloofde extra winkans natuurlijk een fotootje op hun facebookpagina geplaatst. Dat werd beloond, ik had prijs! En flink ook nog, ik won 50 euro shoptegoed een heel fijn bedrag. Na de opening van de popupshop, waar je binnen kunt lopen voor uitleg over het concept, kon ik mijn voucher ophalen.   We namen ook meteen de volgende flyer mee die door de brievenbus zat. In de popupshop kon je de barcode op deze flyer laten scannen en nog meer mooie prijzen winnen, zoals een fiets en een televisie. Op onze flyer viel ook een klein prijsje, dat mijn peuter mocht uitkiezen. Ze koos een zakje snoep.


We bekeken ook meteen de tentoonstelling van LekkerMakkelijk.nl over boodschappen doen door de jaren heen. Heel fijn dat er weer een winkelpand is gevuld met alle leegstand in het dorp. Peuterlief klom nog achter het grote stuur van een ‘SRV-wagen’ met daarvoor een televisiescherm dat de route liet zien.


Die avond om een uur of 10 bedacht ik dat ik de voucher wel direct kon besteden. In de shop had ik al uitleg gekregen hoe het werkt. Je moest vooraf wel al een hoop dingen invullen, zoals het bezorgmoment. Dat gaf mij een beetje de kriebels, zelf doe ik dit liever pas na afloop van de bestelling omdat ik eerst wil kijken hoe de webshop werkt en of het naar mijn zin is. Aangezien ik nu de voucher had, vulde ik netjes alles in. Ik koos 4 barbecue pakketen van de slager en bedacht me daarna dat ik graag wilde weten wat er in de aanbieding was. De shop klikte makkelijk door en onthield netjes mijn winkelwagen bij gebruik van de back-knop. Kogelbiefstukken waren deze week in de aanbieding, top! Zo’n traktatie mag wel als het niets kost 🙂 omdat het toch wel lekker makkelijk is, je boodschappen thuis laten bezorgen, klikte ik er nog wat extra boodschappen bij boven de waarde van mijn voucher. Boven de 50 euro betaal je geen bezorgkosten, erg fijn. Als bezorgmoment koos ik de volgende dag tussen half 2 en half 3, een tijdsvak van 1 uur. Prettig omdat je dan niet lang aan huis gebonden bent in afwachting van de bezorging. Dit werd er bezorgd:


Lekker bij elkaar geshopt toch? De kogelbiefstukjes zijn vacuüm verpakt. Koelkast en diepvriesproducten waren voorzien van koelelementen en zaten in speciale koeltassen van de bezorger. Deze bezorger kwam netjes op het afgesproken moment en wilde desgewenst tot in de koelkast bezorgen. Betalen doe je niet online, maar via de pinautomaat die de bezorger bij zich heeft. Voor oudere of zieke mensen een perfecte service. Jammer vond ik alleen dat ik toch iets duurder uitbleek als ingecalculeerd. De slagersproducten gaan namelijk op gewicht, waardoor ik 7 euro extra moest afrekenen. Ik wilde alles niet in de koelkast, maar op tafel hebben zodat ik een foto kon maken 🙂 De oranje tompoucen zaten er gratis bij, omdat ik een bestelling boven de 25 euro had. Wat ontbrak waren Aviko’s smulfrieten. Ik stuurde daarom een bericht via de website, waarin ik ook aangaf dat ik nog twee koelelementen tegenkwam in de diepvriestas. Al vrij vlot werd ik gebeld dat ze deze zo snel mogelijk kwamen nabezorgen. Inderdaad ruim voor het avondeten ging de deurbel en werd het product nabezorgd. Hartelijk dank LekkerMakkelijk.nl, we gaan er van genieten!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.