Luchtje gewonnen

Afgelopen week weer een vrolijk berichtje voor Poldermama. Op de facebookpagina van Ici Paris verloten ze regelmatig leuke dingen. In januari viel ik hier ook al in de prijzen en nu had ik wederom geluk. Een fijn luchtje gewonnen van Kenzo. De Totem Orange.

Volgens Ici Paris is het luchtje unisex, maar mijn man wil hem niet proberen, hihi. All for me dus 🙂 De Kenzo Totem Orange ruikt hem iets te sterk, ik vind het wel een fijn geurtje. Een vriendin die ook in de prijzen viel, denkt er precies zo over. Volgens de felicitatiebrief is het een bloemige geur met houtachtige noten. De zelfverzekerdheid van bittere sinaasappel, levendigheid van citroenbloesem en een houtachtige energie voor een sterke persoonlijkheid. Kortom, een geur voor als je even in je kracht wilt staan. Daar gebruiken we hem dus maar voor. Of gewoon omdat ik het fijn vind om elke dag een geurtje op te sprayen 🙂 Blij met mijn prijs, hebben jullie de laatste tijd nog iets leuks gewonnen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Wat een leuk flesje zeg. Ik dacht eerst dat het een onderdeel was van een fototoestel of zo.

 2. marjon1911 zegt:

  Eem geurtje winnen is altijd leuk! Ik had een maandje geleden wat prijzen gewonnen. Wel voor de kinderen maar toch gewonnen 🙂

 3. Mariska zegt:

  En je had van de week nog meer prijs zag ik.
  Leuk hoor en nu bij een lokale winkel.
  Zelf stond ik daar vandaag in het rijtje winnaars.
  Ik moet er maar weer eens meer tijd aan besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.