Luchtje gewonnen

Afgelopen week weer een vrolijk berichtje voor Poldermama. Op de facebookpagina van Ici Paris verloten ze regelmatig leuke dingen. In januari viel ik hier ook al in de prijzen en nu had ik wederom geluk. Een fijn luchtje gewonnen van Kenzo. De Totem Orange.

Volgens Ici Paris is het luchtje unisex, maar mijn man wil hem niet proberen, hihi. All for me dus šŸ™‚ De Kenzo Totem Orange ruikt hem iets te sterk, ik vind het wel een fijn geurtje. Een vriendin die ook in de prijzen viel, denkt er precies zo over. Volgens de felicitatiebrief is het een bloemige geur met houtachtige noten. De zelfverzekerdheid van bittere sinaasappel, levendigheid van citroenbloesem en een houtachtige energie voor een sterke persoonlijkheid. Kortom, een geur voor als je even in je kracht wilt staan. Daar gebruiken we hem dus maar voor. Of gewoon omdat ik het fijn vind om elke dag een geurtje op te sprayen šŸ™‚ Blij met mijn prijs, hebben jullie de laatste tijd nog iets leuks gewonnen?

Comments

 1. Mariska says:

  En je had van de week nog meer prijs zag ik.
  Leuk hoor en nu bij een lokale winkel.
  Zelf stond ik daar vandaag in het rijtje winnaars.
  Ik moet er maar weer eens meer tijd aan besteden.

 2. marjon1911 says:

  Eem geurtje winnen is altijd leuk! Ik had een maandje geleden wat prijzen gewonnen. Wel voor de kinderen maar toch gewonnen šŸ™‚

 3. Wat een leuk flesje zeg. Ik dacht eerst dat het een onderdeel was van een fototoestel of zo.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.