Hot mama challenge: van SNOT naar HOT

Wow, het stond er echt op facebook. Ik ben uitgenodigd om deel te nemen aan de #hotmamachallenge. Doel is om met een groep mama’s de komende tijd te transformeren van SNOT naar HOT. Een groep bloggers heeft deze challenge opgezet en ik ben erg nieuwsgierig. Ze zullen de komende tijd opdrachten gaan posten die de deelnemers kunnen doen om uit hun moederkeurlijf te komen en zichzelf weer enigszins begeerlijk te voelen. Ik ben waanzinnig nieuwsgierig!

after eden lingerie
Met een klein glimmertje als detail

Aangezien ik zelf een lingeriesetje aan het reviewen ben, deel ik er maar direct een blogje over. Want HOT zijn, ja dat lijkt me wel wat. Mijn man ook… Hahahaha. En over mannen gesproken, weet je lingerie zou ik geweldig vinden om van mijn man cadeau te krijgen, maar dat is toch lastig. Qua pasvorm en smaak is lingerie toch echt iets waar de hot mama het beste zichzelf op trakteert. Maar ik beken, ik bezuinig sinds ik mama ben nogal op mezelf. Terwijl alle fashion iconen nu juist aangeven dat het daar begint. Als je goede lingerie draagt, waarin je jezelf mooi voelt én die goed zit dan straal je dat uit. En wat ik dan zelf uitzoek, past vaak net niet goed.

after eden lingerie
Of dit setje mooi staat, moet je aan mijn man vragen 😉

Lingeriefitting
Wist je dat zes op de tien vrouwen de verkeerde beha dragen? Styliste Marieke heeft het tot haar missie gemaakt, de juiste beha maat voor je te vinden met haar SALoN X. Je krijgt de gelegenheid om diverse beha’s, van verschillende merken, te passen. Na afloop kun je deze tegen een gereduceerde prijs kopen. Zo weet je ook wat je online kunt aanschaffen.

After Eden

Het mooie setje dat ik van After Eden ontving, vind ik prachtig. Maar meteen ook echt wel een challenge, want er zit een string bij… Die zitten over het algemeen toch niet zo lekker. Maar ja, ze staan wel hot natuurlijk. Als not-so-hot mama begon ik voorzichtig met het reviewen van de bh. Deze kun je ook strapless dragen! Durf ik niet, maar goed dat het kan 🙂 Aan de binnenkant zit een speciaal randje dat de bh dan op zijn plek houdt. Verder denk ik dat ik bij de categorie ‘zes op de tien’ vrouwen hoor die haar maat niet goed weet en het niet aandurft om in een winkel te passen en advies te vragen. Bij het aandoen van deze bh werd ik namelijk waanzinnig blij: eindelijk een bh die goed aansluit, ook aan de bovenkant. Aan het einde van de dag ben ik minder happy, de beugels knellen na een tijd en laten rode striemen achter. Zo jammer, want hij kleed mooi af onder mijn kleding. Er zit geen gat tussen de bh en mijn borsten en de kwaliteit is prachtig! Mooie stof, mooie afwerking en zo’n lief strikje met een glimmertje. I’m in love <3

after eden lingerie
De achterkant, de bandjes kun je er eenvoudig afhalen om de bh strapless te dragen.

Hoe zit het met jou? Ben jij al hot? Of voel je je net als ik meer snot en kun je ook wel een boost van je hotness gebruiken? En durf jij wel advies te vragen in een lingeriewinkel? Als je er net zo mee worstelt als ik, kun je twee dingen doen: een mooi setje aanschaffen van After Eden en je aanmelden bij de facebookgroep van de #hotmamachallenge “hot mama challenge”.

Lees ook:

Zie ik je daar?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.