Hotmamachallenge 3: maak elke dag me-time

Probeer elke dag een momentje bewust aandacht aan jezelf te besteden, was de opdracht van de #hotmamachallenge deze week. Best lastig in een hectische week met werk, kinderen en andere verplichtingen. Maar goed, ik heb van de nood een deugd gemaakt en zo me-time momentjes gecreëerd voor mezelf.

drvanderhoog
Iedere ochtend en avond een fijne crème van Dr. van der Hoog = me time

Maandag deed ik vanwege de #hotmamachallenge van vorige week toch maar hakken aan naar mijn werk. Voelde ik me toch even netjes en ik had de middag vrijgenomen om met mijn peuter naar het consultatiebureau te gaan. Als me-time ging ik mystery shoppen bij een tankstation, heb ik geblogd en ’s avonds ging ik naar de sportschool waar ik heel snel doorsportte om nog even te kunnen shoppen tijdens de vriendenkoopavond van Blokker.

Mijn #vansnotnaarhot hakken

Dinsdag las ik even in de nieuwe Mama&Family, heb ik geblogd en keek ik samen met mijn man House op Netflix. Verder een werkdag waarop ik een ontzettend leuke klus te doen had, heerlijk.

Hier geniet ik enorm van, dus me time 🙂

Woensdag was mijn vrije dag met een druk programma. Eerst deden de peuter en ik allerlei klusjes, waaronder de boodschappen, zodat we daarna bij opa en oma op de koffie konden. Ondertussen kreeg ik een shopopdracht van mijn man in verband met een bruiloft in Fifties stijl. Peuter mocht wel even met haar neefje blijven spelen bij opa en oma, zodat ik naar de stad kon op een kwartiertje rijden. Shoppen is toch wel me-time ook al shop je voor een ander. Vlug terug naar school om de kleuter op te halen en we haalden broodjes kroket om te trakteren bij opa en oma. Ondertussen kwamen we opa tegen die ons neefje van een andere school ging halen. De lunch was dus een gezellige boel met 4 kinderen. Oma vroeg of de dames met hun neefjes kruidnootjes wilden bakken. Ja, natuurlijk! Mama had dus een uurtje me-time waarin ik snel de was heb aangezet en toen 5 december cadeaus ben gaan inpakken zonder betrappingsrisico. Toen de meiden weer opgehaald waren, brachten we eerst nog een reviewspeelgoedstuk naar een bevriende mama. Zij gaat met haar kinderen een Nijntje microfoon testen en reviewen voor De Mama Company. Ik heb natuurlijk ook weer geblogd :-).

Het geleende jurkje stond me helaas niet zo…


Donderdag weer werken. Man moest de middag vrijnemen om de peuter op te vangen en had ook de kleuter op tijd gehaald. Ik kwam thuis en kon zo doorlopen naar zolder om inpakpapier en andere tijdens de lunch geshopte dingetjes op zolder te verstoppen, iedereen was geboeid door het Sinterklaasjournaal, hihi. ’s Avonds heb ik op mijn gemak de meiden naar bed gebracht en uitgebreid gezongen en voorgelezen uit Dikkie Dik Sinterklaas. Weer lekker geblogd en House gekeken.

DSC_0023
Haar in de papillotten en experimenteren met nieuwe make-up = me time

Vrijdag deden we rustig aan. Ik hoefde niet te werken en mijn peuter mocht een set van Play Doh reviewen. Eigenlijk deden we dat een beetje samen. Lekker geblogd en in de Mama&Family gebladerd. Toen grote zus thuis was, haalden we La Cucaracha tevoorschijn voor een review. Zie het filmpje op facebook. Oh en net als elke ochtend en avond mijn nieuwe crèmes van Dr. Van der Hoog gesmeerd, voor een review en voor mezelf! Die avond hadden we een bruiloft in Fifties thema zoals ik al schreef. Als me-time deed ik mijn haar in de papilloten en experimenteerde ik met te reviewen make-up van Pupa Milano. Ik had wat kleding te leen, maar dat bleek uiteindelijk toch niet te staan. Ik heb wat fellere kleuren nodig en trok last minute uiteindelijk corrigerend ondergoed en een rood jurkje met hoed uit de kast… Na het thuisbrengen van de oppas heb ik op mijn gemak mijn gezicht gereinigd en crème gesmeerd, even tot rust komen.

Zaterdagochtend gaan mijn dochters altijd dansen, tijdens het wachten heb ik gezellig gekletst met andere ouders en gelezen in de Mama&Family. Verder genoten van het Sinterklaasgebeuren en met mijn blog bezig geweest.

Tijdens de dansles van de meiden had ik een tijdschrift mee voor de me time uitdaging

Toch in alle hectiek mijn momentjes gepikt, zelfs om 2 uur ’s nachts 🙂 en toen hoefde er niemand in de badkamer en had ik alle tijd! Nou #vansnotnaarhot uitdaging gaat aardig, want zoals jullie zien heb ik ook deze week extra aandacht aan mijn uiterlijk besteed. Dat was de uitdaging van vorige week. Ben benieuwd wat er maandagmorgen voor uitdaging online komt!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.