Herken je lunchbox met eigen tekening

Heeft de lunchset van jouw kind het afgelopen schooljaar overleefd? Ik had voor mijn dochters een anti-lekbeker met ingebouwd rietje. De meiden vonden dat geweldig, maar ik vond het lastig om goed schoon te maken ook al kon je alles uit elkaar halen. Vanwege de hygiëne wil ik in ieder geval mijn kleuter komend schooljaar een beker met draaidop meegeven.

orange rebel lunchtrommel
Ik ontving een oranje beker en broodtrommel om te verloten!

Ook zal ze structureel gaan overblijven en is een herkenbare lunchtrommel noodzakelijk. Ik heb al het een en ander van labels voorzien (doe nog snel mee aan deze winactie), maar we ontvingen voor onze birthday-girl ook iets ontzettend handigs van het nieuwe merk Orange Rebel.

Je kunt het uiterlijk steeds veranderen!

Lees ook: Snoep met de lunch? Nee!

Orange Rebel bestaat sinds juli 2015 en is helemaal Nederlands. Het merk start met een kinderlijn bestaande uit kleurige lunchboxen en bekers die geheel naar eigen smaak keer op keer zijn te personaliseren met tekst en beeld. Leuk én praktisch, want: zo raken kinderen nooit meer hun lunchbox of beker kwijt in de klas. Ik ontving een vrolijke roze set met verjaardagsopdruk! Mijn peuter was zeer in haar nopjes met dit leuke cadeau toen ze op het grote bed haar pakjes mocht openen. Grote zus demonstreerde direct hoe alles werkte. Orange Rebel was zo attent om er een extra opdruk bij te doen, voor later. Mochten we deze zat zijn, kunnen we eenvoudig zelf iets photoshoppen. Met een foto, met een gedichtje, een eigen tekening of met een van haar helden op tv. Die wisselen ook steeds 🙂 Op de website van Orange Rebel zijn templates te vinden die je kunt personaliseren.

Handige opbergvakjes

De lunchboxen en bekers van Orange Rebel zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: roze, oranje en blauw. In de lunchboxen zitten handige opbergvakjes, waarin naast boterhammen gezonde snacks of een pakje drinken passen. De producten zijn gemaakt van hoogwaardig plastic en kunnen gewoon in de vaatwasser. Je moet dan alleen wel even het gepersonaliseerde stuk van de broodtrommel eraf halen. De beker kan er met de buiten- en binnenbeker goed op elkaar geschroefd in zijn geheel in.

range rebel lunchtrommel

Winactie

Lijkt het jou ook leuk en handig om je kind een herkenbare lunchset mee te geven naar school? Iets waar je de naam of iets anders op kunt maken, in de stijl van het seizoen bijvoorbeeld? Een Sinterklaaslunch, een Kerstbeker, een Valentijnssnackje of net als mijn peuter de set afgestemd op de verjaardag? Ik ontving een oranje set van Orange Rebel om te verloten onder haar lezers. Als jij wint, wat zou je er dan op zetten? Laat een bericht achter onder deze blog om kans te maken. Volgen en delen op Facebook vind ik leuk, maar is niet verplicht. Over 1,5 week loot ik de winnaar. Ik hoop weer op veel deelnemers voor deze duurzame prijs 🙂

orange rebel lunchtrommel
Ik ontving een oranje beker en broodtrommel om te verloten!

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Claudia Diependaal zegt:

    Ik zie de winactie nu pas voor t eerst. Winaar Gefeliciteerd.

    1. Marguerita78 zegt:

      Klopt, ik ben berichten van mijn oude blog aan het overzetten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.