Het orkest

Ken je het boek Oei ik Groei? Wat mij betreft het naslagwerk voor kindjes tot 18 maanden. Ik heb het veel in mijn handen gehad bij de oudste, vooral om te kijken hoe ik mijn leergierige dametje uit kon dagen met leuke spelletjes passend bij de leeftijd. Op facebook ben ik de pagina van het boek ook gaan volgen. Ze hebben geregeld leuke winacties. Dit keer vroegen ze hoe hun lezers de kids kennis hebben laten maken met muziek.

Een leuke vraag. Toen ze kleiner waren, pakten wij geregeld alle instrumenten uit de kast om samen een concertje te geven. Dat vond ik zo’n leuk idee van onze gastouder dat wij het thuis ook invoerden. Daarom kon ik ook snel een leuke foto insturen voor deze prijsvraag.

orkest spelen

Bij Oei ik Groei vonden ze de foto ook leuk, want ik bleek een van de prijswinnaars. Vandaag zat dit leuke boekje bij de post, geadresseerd aan de meiden. ‘Wij hebben een orkest’ van Dick Bruna is een speciale limited edition uitgave en dus niet overal te koop. Het boekje is iets kleiner dan de andere Dick Bruna boekjes uit onze verzameling, maar zeker niet minder leuk. Sterker nog, ik vind het heel educatief ook voor mijn bijna kleuter. Er wordt iets verteld over allerlei instrumenten, perfect om die kennis bij te spijkeren. Mijn jongste wist zowaar de cello direct te herkennen, met dank aan de Piano Guys wiens youtube kanaal we graag bekijken. De oudste zegt dat ze viool wil leren spelen, net als Lindsey Stirling die er ook nog mooi bij danst. We zullen zien :-). We zijn in ieder geval weer dankbaar voor deze leuke prijs, het boekje is een aanrader!

orkest spelen

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Je blijft maar winnen 😉 Oei ik groei is hier in huis ook niet weg te denken. Zeker niet bij de eerste. Alle sprongetjes waren zo duidelijk aanwezig.

    1. marguerita78 zegt:

      Hihi, ja hebt een hobby of niet he? En er zitten weer een paar leuke dingen aan te komen, stay tuned 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.