Lovechock introduceert nieuwe lijn met chocoladerepen

Ken jij Lovechock al? Zij creëren chocola die net even anders is. Volledig veganistisch, biologisch en gemaakt van rauwe chocola. Ook dit keer hebben ze weer een nieuwe lijn waarmee ze het beste van twee werelden samen laten gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Door: Joyce

lovechock chocola

Het verhaal achter lovechock

Op de website van lovechock kan je hun lovestory lezen. Een ontdekkingstocht door de jungle op zoek naar de beste cacoabonen van de wereld. Het verhaal leest als een sprookje en is echt een aanrader om even door te lezen. Daarnaast zijn ze vernieuwd en proberen goede chocola voor je lichaam en de wereld te ontwikkelen. Minder afval is hun streven.

Een pakket vol chocola

Sinds januari heeft lovechock een nieuwe lijn die ze graag met de wereld willen delen. Ik had de eer om een pakket vol rauwe, gezonde chocola te ontvangen. Alleen al de buitenkant voelde luxe aan en toen ik het eenmaal opende lachte de repen mij tegemoet. Wat een heerlijk kleurgebruik en gaaf design. En heb je die titels al gezien? “Warm hug” en “Nutty Kiss”. Mijn complimenten voor het design team!

Cacao Magic chocolade repen

Maar dochter wil gelijk een stukje en zit de verpakking uitvoerig te bekijken. Dit ziet er erg lekker uit. Ze neemt een hapje maar legt het toch weg. Rauwe chocola is niet voor haar weggelegd, de smaak is erg specifiek en sterk. Ze gaat toch liever voor de melkvarianten. Cacao Magic heeft een hoge percentage pure chocola en dat proef je. Al hun klanten kunnen die smaak erg waarderen. Daarnaast zijn ze duurzaam gemaakt en daar houden we natuurlijk van!

Zes verschillende smaken

Ik heb er drie gekregen, maar Lovechock heeft een lijn met zes verschillende smaken gemaakt. Zo heb je Spirit, bestaat uit 75% pure chocola. Soul is chocolade met 75% cacao en karamel zeezout. Dan heb je Cosy met 58% cacao en hazelnoten. Dream is 58% cacao en kokosnoot stukjes. Passion bevat roze bessen en Bliss stukjes romige, witte chocolade. Zoals je kan zien is er voor eerdere liefhebber wel iets.

Lovechock gifting bars

Naast de repen hebben ze ook bars met verschillende smaken. Deze drie nieuwe veganistische chocolade repen hebben fantastische namen. Daarnaast is de verpakking ook weer geweldig. Het is een lekkere tussendoortje voor degene die echt van pure chocola houden. Makkelijk om mee te nemen en te delen met vrienden. Een stukje is er zo vanaf gebroken, dus ideaal. En wist je dat alle veganistische chocolades van lovechock duurzame en zelf te composteren verpakkingen heeft.

Chocolade als supervoeding

Iedereen weet dat chocola goed voor je is, maar de repen van lovechock zijn een echte superfood. Goed voor lichaam en geest. Daarnaast willen ze ons blijven verrassen, dus het is een aanrader om ze te blijven volgen. Hun repen zijn namelijk super leuk om te geven, én te krijgen. Ze zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken, maar ook online.

Tip: Als je de smaak te sterk vindt, kun je ze ook raspen boven een toetje of je ontbijtgranen.

Wie ga jij blij maken met zo’n fantastische reep?

Lees ook:

Organic chocola met superfoods

Handen af van mijn chocola!

Monsterbox vol verrassende nieuwe producten

Vier de lente met een Paastak!

Moederdagtips: deze mama mocht een unboxing doen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.