Monsterbox vol verrassende nieuwe producten – giveaway

Zijn jullie al bekend met de Monsterbox? Elk seizoen brengen zij een box uit met de nieuwste producten van A-merken die nét op de markt zijn gekomen voor slechts €14,95 en wij mochten er ééntje testen. En ik kan je vertellen, onze monsters waren enthousiast en mogen er 2 weggeven!

Door: Lisanne

De Box

Oké, dit voelt toch een soort als een vervroegd kerstpakket. Een doos gevuld met lekker dingen, maar de inhoud is een verrassing. De buitenkant nodigt natuurlijk al uit, met die monstertjes erop afgebeeld wil je héél snel weten wat de inhoud is.

Kinderlijk enthousiasme: unboxen!

Met een dochter die iets teveel YouTube kijkt krijg je al snel imitatiegedrag. Toen onze monsterlijke tiener de doos uitpakte waren er dan ook veel ‘Ohs en Ahs’. Dat filmpje is niet geschikt om te delen. Zoonlief van 4 deed ook mee en die begon gelijk aan het pakje drinken van Wicky dat hij eruit trok. Van sommige dingen wisten ze niet helemaal wat het was maar enthousiast waren ze in ieder geval wel.

Wat zat er dan in?

Het pakket bevatte eigenlijk van alles wat zoals je op deze foto kunt zien! De top 3 van de kinderen:

 1. Harlekijntjes Stapel Drop
 2. Venco chocodrop
 3. Maoam Mix

Jullie kunnen wel raden waarom natuurlijk, snoep en chocolade scoren hoog natuurlijk. De stapeldrop was écht te stapelen. De chocodrop heb ik zelf niet eens geproefd, die waren té lekker. Maoam is altijd fijn om uit te delen, lekker en kleurrijk.

Om dit geweld aan suiker te compenseren ook nog een top 3 van mama:

 1. Good to go Keto repen
 2. Bolletje kaneelbeschuiten
 3. Organix kids muesli repen

Omdat ik let op de koolhydraten was ik heel blij met de zero en keto producten in dit pakket. De Good to go zitten voor Keto (rond de 20 koolhydraten per dag) nog vrij hoog in je koolhydraten omdat je met één reep gelijk de helft van je dagtotaal zit, dus dan maar met een halve. Smaakt echt een beetje fruitig en niet te nep dus leuk voor de variatie.  De kaneelbeschuitjes vonden mijn kids erg lekker en dat vond ik heel grappig omdat ik ze zelf niet snel zou kopen. De mueslirepen waren ook een succes terwijl ze juist niet zo zoet zijn en iets gezonder qua samenstelling dan de top 3 van de kids ?

Natuurlijk zaten er ook een paar producten tussen die niet onze smaak waren. De zero between repen kreeg ik van alle drie terug en de Living Lemonade was mij mijn glazuur niet waard, maar heej smaken verschillen.

Winterbox winnen

De box die ik hierboven beschrijf was de herfstbox, inmiddels is de winterbox beschikbaar. Wil je die bestellen, wees dan snel (Monsterbox voorpagina – Monsterbox (monsterbox-shop.nl) want OP = OP en de herfstbox was zo snel uitverkocht dat er niet tegenaan te reviewen viel. We geven een box weg via de blog én via de instagram van Feline (www.instagram.com/felinevanuunen). 

Deze winactie is gesloten.

De winnaar via Marstyle.nl is Marloes de Vetten. 
De winnaar via instagram is Lisanne19921

Lees ook over eerdere Monsterboxen:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian B zegt:

  Verantwoorde tussendoortjes, lijken me wel wat. De kinderen hopen op chips en snoep 😉 Zou het erg leuk vinden om een kennis te maken met zo’n box, zou een top kerstpakket zijn!

 2. Soet zegt:

  Mij lijken de kaneel beschuiten echt heerlijk! Muesli repen voor de kids ben ik wel benieuwd naar, of ze dat lekker vinden..

 3. Marieke h zegt:

  Wauw super leuk alleen het uitpakken ervan is al feest, ik ben wel benieuwd naar die lekkere drop snoepjes

 4. Marian zw zegt:

  Leuk zeg! Heb al jaren geen kerstpakket dit zou wel een heel leuke verrassing zijn. Die Harlekijntjes zien er wel super lekker uit. Ik ken die alleen als gewone dropjes

 5. Lenny zegt:

  Ik heb een paar jaar geleden zo’n box besteld, vond het erg leuk om hem te unboxen. De laatste jaren steeds te laat met bestellen. Ik hoop op een lekkere winterse smaak thee. Mijn man op koffie en mijn dochter op een lekkere limonade

 6. Wendy zegt:

  Vorig jaar 2 kerstpakketten besteld op het werk omdat de kinderen het verrassingseffect zo leuk vinden. Mijn monster zou dit dus ook geweldig vinden! Zeker met al die snoep erin. De Maoam mix is wat hij het liefst hoopt dat erin zit, maar hij is qua snoepen niet zo moeilijk. Was dat met groenten ook maar zo hahaha

 7. Marloes de Vetten zegt:

  Wat gaaf zeg, die Monsterbox
  Ik doe graag mee.
  Een aantal producten gaan onder boom
  Vind ik een goed idee.
  Heerlijk al die nieuwe producten
  De doos is echt een fijn cadeau
  Nu duimen draaien volop
  Misschien win ik m zo

 8. Lisanne Bons zegt:

  Op dit moment zijn boodschappen toch echt een heel fijn cadeau. Vooral in deze dure maand. Aangezien mijn dochter ook nog 5 januari jarig is zou ik het wel fijn vinden als er ook war boodschappen in zitten die ik op tafel kan zetten voor het bezoek. Lekker nootjes/chipjes/zoutjes. Of wat lekkere snoepjes voor de kinderen.

 9. elke zegt:

  een doos vol nieuwe smaken, dat is altijd leuk om te proberen! ik hoop op groentechips, lekker en gezond!

 10. kempenaers anita zegt:

  maakt niet uit als het maar lekkere en gezonde producten zijn

 11. Marta zegt:

  Lekkere koekjes voor mijn zoontje liefst als ze beetje gezond zijn hij zou ook blij zijn met de doos om een robot ervan te bouwen.

 12. Lisanne zegt:

  Oeh ik hoop dat er die lekkere moam ook inzitten of lekkere chips! Heb namelijk een echt chips monster in huis. Maar alles is wel lekker hihi.

 13. Tammy zegt:

  Leuk zo n verrassingspakket altyd leuk om wat uit te proberen wat erin zit leuke maaltyd doet t altyd goed snoepjes koekjes Hmm ..

 14. elisabeth maria martina zegt:

  ik ben dol op deze heerlijke verwennerij, maak ons maar helemaal blij

 15. Berendina Jaasma zegt:

  leuk zo’n verrassingspakket om uit te pakken ik hoop dat er thee in zit met een lekker smaakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.