Organic chocola met superfoods

Kennen jullie Lovechock? Wij zoeken steeds meer naar verantwoorde producten en ik had al eens een reepje Lovechock cadeau gedaan aan de husband. Zo een met een liefdesbriefje erin dat je kunt beschrijven. Als echte man vond hij dat onzin, maar goed de chocola was prima. Het chocoladebedrijf wil met haar producten van pure rauwe cacao de harten van mensen openen. Dit najaar wordt een nieuw liefdeswapen aan het assortiment van Lovechock toegevoegd. Naast de bar en de rocks, lanceert Lovechock de tablet: een donkere, rechthoekige plak chocolade van 70 gram met minstens 84% rauwe cacao en bijzondere superfoods. Dus nog meer goodness om te delen en om samen van te genieten.

Ik mocht een reep proberen met de smaak Sweet Nibs & Sea Salt. En die smaakt… Heel apart. Waar wij normaal gesproken gerust met elkaar een hele reep opsmikkelen met het gezin, heb je bij deze smaak / rauwe chocolade aan een klein stukje genoeg. De combinatie van zout en zoet is er een die je echt eens moet proberen, het is lastig te omschrijven. Gek. Niet lekker, maar ook niet vies. Apart is het juiste woord.

De andere verkrijgbare smaken zijn Almond & Baobab en Blueberry & Hemp Seed. De chocoladereep is voorzien van een boombast reliëf, als ode aan de cacaoboom. En de binnenzijde van de verpakking is heel erg mooi met kunstige junglewezens er op.

Lovechock Tablets
Foto: Lovechock

Goed voor je lijf

Cacao wordt ook wel het voedsel van de goden genoemd. En daar is niets teveel mee gezegd, want het bruine goud zit vol krachtige bestanddelen die een wonderlijke werking op lichaam en geest hebben. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, zijn stofjes als blij-makende flavonoïden, stress-verlagend tryptofaan en opwindend fenylethylamine nog op volle kracht aanwezig. Voeg je daar krachtige superfoods aan toe, dan krijg je een combinatie van allerlei goede stoffen van moeder natuur dat ook nog eens lekker is.

De nieuwe grote chocoladerepen van Lovechock zijn glutenvrij, lactosevrij en sojavrij.
De chocolade wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt.Alle ingrediënten zijn van 100% biologische kwaliteit, zowel de cacao, de stukken (super)fruit en de noten in de chocolade. Daarnaast  produceert Lovechock haar cacao op een eerlijke manier, met een goede beloning voor de cacaoboeren.

Ook proeven?

Lovechock Tablets zijn verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en webshops waaronder EkoPlaza en Natuurwinkel ze kosten € 3,99 (70 gram). Of kijk op de website van Lovechock.

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.