Handen af van mijn chocola! + winactie (gesloten)

Handen af van mijn chocola! Want de nieuwe smaak Caramel Macchiato van het Nederlandse merk ‘Hands of my Chocolate’ is té lekker! Per eind november is deze reep verkrijgbaar en als blogger mocht ik hem proeven. Ik houd erg van koffie, van chocola en van karamelsmaak dus deze hemelse smaak was echt smullen. Wel een waarschuwing: je moet heel hard ‘bijf van mijn chocola af’ roepen als je partner hier net zoveel van houd als jij.
chocola
Starbucks

Deze nieuwe reep heeft net als de bestverkopende koffievariant van Starbucks, de Caramel Macchiato, 3 lagen. Ik ben zelf nog nooit bij Starbucks geweest, maar de keten wordt aardig gehypet, dus de koffie zal er wel goed smaken. De lagen van deze Hands of my Chocolate zijn gemaakt van eerlijke Belgische kwaliteitschocolade. Aan deze chocolade zijn milde geconcentreerde espresso, knapperige karamelstukjes en een beetje zout toegevoegd. De reep bestaat uit kleine cirkels die je makkelijk kunt breken in grotere of kleinere stukken, zoals je op mijn foto ziet. Grappig detail, op elk cirkeltje staat de tekst “MINE”. Want de chocolade van Hands Off is veel te lekker om te delen. 😉

jum
Errug lekker inderdaad!

Steun cacaoboeren
Hands Off My Chocolate support het Quality Cocoa for a Better Life Program. Hiermee worden cacaoboeren en hun gemeenschappen in Ivoorkust en Ghana gesteund. Financieel natuurlijk, maar ook op het gebied van onderwijs voor kinderen, gezondheidszorg en schoon drinkwater.
Wist je trouwens dat Caffè Macchiato letterlijk ‘gevlekte koffie’ betekent?

Winactie

De repen zijn sinds eind november onder andere te koop bij Albert Heijn en Jumbo en kosten ca. € 1,99. Ik ga ze dan ook vaker kopen, want dit smaakt naar meer. Lust jij ook wel zo’n lekkere reep? Komt goed uit, want ik mag er van Hands of my Chocolate een verloten onder mijn lezers. Laat een berichtje achter en je maakt kans!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.