Leidt een crappy Valentine naar liefde en rijkdom?

Terwijl ik dit schrijf is het Valentijnsdag. De dag van de liefde. De dag waarop je mensen kunt laten voelen hoeveel je van ze houdt. Soms heb je geluk en wordt het een mooie dag, maar vandaag voel ik alleen maar de pijn van mijn eigen teleurstellingen. Verwachtingen die niet worden waargemaakt. Hoop waar er eigenlijk geen hoop te vinden blijkt. En de Valentijnslunchdate die ik eigenlijk had (met mijn dochter op school) ben ik door alle stress glad vergeten…

tovessentials ketting

Ik ben zo iemand die alles graag positief ziet. Die het leven een beetje door een roze bril bekijkt. En die dus continu aanbotst tegen haar eigen te hoge verwachtingen van andere mensen, waardoor ik steeds weer bijzonder teleurgesteld en verdrietig ben. Hoge hoogtepunten diepe dalen, that’s me.

De uitspraak “ik worstel en kom boven” vind ik mooi, maar ik begin een beetje moe van het worstelen te worden. Ben er echt aan toe om me gedragen te voelen. Waardering, het gevoel dat mensen om je geven. De dag dat je dat graag zou willen is Valentijnsdag, maar het mocht niet zo zijn. Wij hadden hier thuis knallende ruzie. Was het bij jou wel gezellig of misschien zelfs liefdevol?

tovessentials ketting
Dit is wat je wilt met Valentijn. Althans, ik wel.

Embody your ambitions

Wat je met Valentijnsdag het liefste wilt, is een attent cadeautje. Iets liefdevols. Echt gouden sieraden bijvoorbeeld, zoals een ring, oorbellen, armband of een ketting. In mijn geval kreeg ik dit dan wel niet van mijn geliefde, maar vond het universum toch dat ik iets moois verdiende. Een 14 karaat gouden ketting om precies te zijn! Sieraden schreeuwen “ik houd van jou” en deze prachtige ketting, verfijnd en met kleine diamantjes doet dat zeker. 

tovessentials ketting

Ik kreeg deze gouden ketting van sieraden webshop TOV Essentials. De goudsmit van dit merk maakt alles met de hand. Van 14 karaat massief goud. Op het mooie doosje waar de ketting in zat, staat geschreven ‘Embody your Ambitions’. Heel mooi, vereenzelvig je met je ambities, betekent dit. Mijn ambitie is al jaren om toch ooit eens miljonair te zijn. Een bullshit amibitie misschien, zeker gezien de shit waarin ik mezelf heb gepositioneerd de laatste tijd, maar ik blijf er toch stiekem op hopen. Steeds denk ik dat ik de juiste stappen heb gezet richting rijkdom. 

… alleen steeds knalt er weer een dikke rekening op de mat (zoals vandaag van de Belastingdienst) die het tegendeel laat zien. De prachtige ketting is in ieder geval een fijne stap in de goede richting richting een rijker leven. Hij geeft zelfvertrouwen plus het is een plaatje om te zien. Ik ben er in ieder geval heel blij mee! Dat kun je wel zien op de foto’s denk ik?

tovessentials ketting
Ken jij TOV Essentials al?

Nu hopen dat dit geluk snel ook mijn bankrekening toelacht! De boodschap van TOV Essentials is natuurlijk dat zelfliefde veel belangrijker is dan wat een ander ook ooit voor je zou kunnen voelen, dus wil je liefde begin met houden van jezelf. Een levensles die soms wat moeilijk is om in de praktijk te brengen, maar uiteraard ontzettend waar.

(Mocht je nog een leuke korte interimklus weten op communicatie/PR gebied, houd ik me uiteraard aanbevolen.)

Hoe was Valentijn voor jou? Ook zo crappy of juist een fijne een liefdevolle dag?

disclaimer

Lees ook:

Avonturen beleven met je tiener in Bergen, Noorwegen

Fiets en wandel momenten om verliefd op te worden

Valentijn: mijn liefde heet Joey

Wat willen vrouwen voor Valentijn?

Romantiek op Madeira: dé bestemming voor jou en je partner

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.