Leuke bedden om de kinderkamer af te maken

Een van de belangrijkste dingen in een kinderkamer is het bed. Dit moet natuurlijk lekker liggen en slapen, maar er zijn daarnaast ook erg veel leuke of bijzondere bedden te vinden. Dit maakt het slapen nog leuker voor je kind! We gaan je wat leuke bedden laten zien. Lees verder!

De hoogslaper

Een hoogslaper is bij veel kinderen erg populair. Want wat is er nu leuker dan zelf in je bed te klimmen en hoog te kunnen slapen. Hoogslapers zijn er dan ook in veel uitvoeringen en hoogtes te vinden. Er zijn bijvoorbeeld ook hoogslapers die een trapje hebben, maar ook een glijbaan om weer naar beneden te gaan. Leuker dan dat wordt het niet! 

De hoogslaper kan er standaard uitzien, maar is ook in een leuke boomhut uitvoering te vinden. Dit ziet er natuurlijk ook al erg leuk uit in de kamer en is een goede basis. Boven in de boomhut kunnen ze veilig slapen, aangezien ze hier niet uit kunnen vallen omdat het een gesloten bovenkant is. Eronder is er ruimte om te spelen, waardoor het net een echte boomhut is.

Een auto bed

Er zijn ook veel bijzondere bedden te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een bed vinden waarbij het frame de vorm van een boot of truck heeft, maar ook een auto bed is zeker een goede keuze.  Er is niets coolers om als kind te kunnen vertellen dat je in een echte raceauto slaapt! De bedden zijn er dan ook in veel verschillende kleuren en uitvoeringen te vinden. Van een simpel frame tot een frame dat op een echte auto lijkt. Zo is de racekamer helemaal compleet te maken.

Prinsessenkamer

Waar veel jongens voor een racekamer zullen kiezen en graag in een auto bed willen slapen, is er voor de meisjes natuurlijk ook een prinsessenbed of hartjes bed te vinden. Dit kan bijvoorbeeld een bed zijn met een mooi sierlijk frame waar een kroontje in zit verwerkt bij het hoofdeinde.  Ook kunnen er andere thema’s in een bed frame verwerkt zitten.

Een bed frame in barbie stijl of in de kleuren van hun favoriete prinses. Hartjes in een frame is ook geliefd en zal menig kind graag in willen slapen. Maak het bed op met een prachtig prinsessen dekbed en je kindje zal met meer plezier graag in haar bed gaan slapen. Zo maak je de prinsessen kamer helemaal af. 

Hoe ga jij de kinderkamer afmaken?

disclaimer

Lees ook:

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.