Nachtje museum? Techno DJ geeft show

Met je tiener naar het museum? Dat krijgt ineens een heel andere lading als je vanaf 13 – 18 september naar het Our House Museum in Amsterdam gaat. Nu is dit museum sowieso al toegewijd aan elektronische muziek, maar binnenkort wordt de ‘immersive experience’ nog een paar tandjes meer immersive. Je wordt er compleet ondergedompeld in de muziek van DJ Reinier Zonneveld die er van 22 tot 4 in de ochtend een show gaat geven. Iets voor jou?

reinierzonneveld
Foto: PR

Nu is de elektronische muziek niet helemaal mijn ding, maar aangezien ik toch nieuwsgierig was heb ik even wat geluisterd op youtube. Helemaal niet mijn ding en van mijn kinderen ook niet, hahaha. Aangezien het op een doordeweekse dag is, slaan wij ‘m dus over maar wellicht zijn jij en jouw (iets oudere) tieners wel helemaal gek van Techno? 

Een nachtje in het museum is sowieso wel tof (heb ik met mijn oudste al eens gedaan, maar dat was in de Hortus zonder muziek in een pipowagen, hahaha) en Reinier Zonneveld schijnt iconisch te zijn. Deze DJ heeft een Guinness World Record op zijn naam staan voor de langste elektronische muziek live set. Hij staat bekend om zijn bijzondere live optredens en heeft ook op onder meer Awakenings gestaan.

reinierzonneveld
Foto: PR

Reinier Zonneveld tentoonstelling

De tentoonstelling in Our House biedt de kans om in het creatieve universum van Reinier Zonneveld te duiken. Bezoekers kunnen zijn evolutie volgen van het draaien op illegale raves in Nederland tot het uitverkopen van de meest prestigieuze locaties ter wereld, waaronder de iconische Ziggo Dome in Amsterdam.

De speciale expositie toont een verzameling van aandenken uit zijn carrière en archiefmateriaal, waaronder een aantal van Reinier Zonnevelds kenmerkende studio-apparatuur die een cruciale rol hebben gespeeld bij het vormen van zijn unieke sound. Bezoekers krijgen de kans om zijn creatieve proces te verkennen, inzicht te krijgen in zijn productietechnieken en met eigen ogen te zien hoe zijn livesets en bijzondere producties tot leven komen.

Een belangrijk hoogtepunt van de tentoonstelling is een speciale expositie van Reinier Zonneveld’s platenlabel, Filth On Acid. Filth On Acid is een platform voor opkomende en gevestigde artiesten om hun innovatieve visies te uiten. Dit deel van de tentoonstelling biedt een kijkje in de geschiedenis van het label en zijn indrukwekkende portfolio van releases.

Our House zit in hartje Amsterdam en je kunt hier je tickets boeken voor de opening van deze expositie met optreden van Reinier Zonneveld. Is weer eens een ander soort museumuitje dan je kind verwacht tenslotte.

Ben benieuwd hoe jouw tiener reageert als je zegt dat je kaartjes hebt gekocht voor samen een tripje museum… en daarna meld dat het ’s nachts is met een bekende techno DJ, hahaha. Laat je het hieronder weten?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.