Mooie orakelkaarten en spiri boeken + win

Vind jij het spirituele ook zo interessant? Ik ben gek op zo nu en dan een orakelkaartje trekken om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Ooit deed ik een cursus ‘spiritueel leiderschap‘ om meer naar mijn gevoel en intuïtie te kunnen luisteren en dit is één van de dingen uit de cursus waar ik blij van werd. Uitgever Deltas stuurde mij een mooi pakketje met hun nieuwste uitgaven op dit gebied én jij kunt een orakelkaartenset winnen!

orakelkaartensets deltas

Deze zomer gaan we dus de nodige rustmomenten nemen en ons bezinnen op de punten in ons leven waar we graag meer inzicht in willen. Je hoofd leegmaken en focus leggen op het antwoord, daarna schud je de kaarten en trek je er één. Of meer in een legging ofwel spread. Ik kreeg 2 sets Orakelkaarten en mijn allereerste Tarot kaartenset met uitleg, verder heb ik een opschrijfboekje gekregen om mijn kaartleggingen in te documenteren en later nog eens terug te kunnen kijken. Tot slot mag ik me toeleggen op mindfulness met Pilates oefeningen. Lees je mee over deze boeken? Het orakel van de kristallen mag ik bovendien verloten onder mijn lezers!

orakelkaartensets deltas tarot leggen
Tarot kaarten leggen en dan opschrijven in je orakelkaartendagboekje. Leuk voor jezelf, maar ook voor je tiener om even te onthaasten (zelf of met vriendinnen).

Het orakel van de draken – Boek en kaartenset

De prachtig geïllustreerde orakelkaarten in deze doos helpen je om de boodschappen van draken te horen en te begrijpen. Stel je vraag en de draken die je in je leven nodig hebt, zullen aan je verschijnen. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenissen van de verschillende drakenfamilies en leer je elke draak beter kennen. Stel je open voor de energieën van de draken en laat hen je gids zijn op het pad van het leven. Dit zijn prachtige, door Carla Morrow zelf geïllustreerde kaarten die bij elke drakenliefhebber tot de verbeelding spreken. 

orakelkaarten draken

Er zijn verschillende drakenfamilies opgenomen in deze kaarten, die allemaal hun eigen energie en wereld hebben. Denk aan:

Wachtdraken Deze draken staan op de doorgangen van Ontwaken, Verschijning, Kennis en Waarheid. Ze staan klaar om je te helpen als je er klaar voor bent.

Leylijndraken Deze draken delen hun boodschappen van Structuur, Evenwicht, Grenzen en Discipline, om te voorkomen dat je verdwaald raakt in de zoektocht naar jezelf.

Aardedraken Deze draken vragen je hun boodschappen van Aarding, Meditatie, Kalmte en Groei te aanvaarden. Voel de aarde onder je voeten en weet dat je gesteund wordt.

In de inleiding krijg je uitleg over deze drakenfamilies waartoe de individuele draken op de kaarten behoren. Ook staat er uitleg over waarom draken zo tot de verbeelding spreken. Er staan geen dekspecifieke leggingen in dit boek, je kunt schudden en op gevoel 1 kaart trekken die inzicht geeft op het gebied van je vraag. De kaartenset Het Orakel van de Draken kost € 32,50.

Het orakel van de kristallen – Boek en kaartenset

Sinds mensenheugenis gaat men ervan uit dat kristallen magische, spirituele of helende eigenschappen hebben. Ze zijn dragers van het goddelijke, zenders en ontvangers van levensenergie. Doe een beroep op hun magie en wijsheid met deze prachtige orakelkaarten. Vind de antwoorden op je vragen met behulp van de unieke eigenschappen van helende stenen. In het bijbehorende boekje ontdek je hun bijzondere kenmerken en boodschappen en lees je hoe je kaarten kunt leggen om jezelf te aarden in de natuur, de balans in je hart te vinden en je ware potentieel te ontwikkelen.

orakelkaarten kristal

Ontdek met deze set de bijzondere kenmerken en boodschappen van 44 helende stenen. Op de kaarten staan prachtige illustraties van Laila Savolainen, winnares van diverse kunstprijzen en wereldwijd geliefd om haar schilderijen en tekeningen. De set zelf komt van Toni Carmine Salerno. In het intro kun je een uitgebreide uitleg lezen over zowel de kristallen als het leggen van orakelkaarten. Daarna volgt uitleg over verschillende soorten kaartlegging die je met deze set kunt doen en de betekenis van een kaart op een bepaalde positie. Het Orakel van de Kristallen kost € 32,50.

Tarot voor de moderne heks – boek en kaartenset

De tarot is altijd net nog even iets mysterieuzer dan gewone orakelkaarten, maar feitelijk inzetbaar voor hetzelfde. Je kunt een beroep op de magische krachten van hedendaagse hekserij met deze kaartenset en zo jouw antwoorden ‘manifesteren’. Deze set bestaat uit kleurrijke kaarten vol diverse en sterke figuren. In het bijbehorende boekje ontdek je de verschillende betekenissen die de Grote en Kleine Arcana je kunnen geven. Elke kaart staat er in beschreven.

tarot voor moderne heks

Deze tarot is een moderne interpretatie van de klassieke Rider-Waite-tarot en toegankelijk voor iedereen die eerlijk en open naar zichzelf en zijn, haar of hun situatie wil kijken. In het boekje vind je naast de betekenis van de kaarten ook een algemene uitleg over de tarot en de geschiedenis hiervan en verschillende leggingen die je zou kunnen doen. Het leggen van tarotkaarten is een manier om inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven, net als elke orakelkaartenset kun je alleen algemene vragen stellen (en dus geen concrete ja/nee stellingen). Het is een combinatie van klassieke symboliek en een moderne, vrouwelijke setting. De Tarot voor de Moderne Heks koop je voor € 35,95.

Mijn tarot journal

Bijna iedereen kan een legging doen met een tarotspel. Het enige wat je nodig hebt, is een kaartenset die je aanspreekt en je handen. Maar het juist lezen van de tarot vraagt wel wat oefening en studie, het gaat vaak ook op gevoel en daarvoor moet je de kaarten en hun posities goed kennen. Dit notitieboek kan een fijn hulpmiddel zijn om je vaardigheden aan te scherpen en je te verdiepen in de vele interpretaties van de kaarten. Door je interpretaties op papier te zetten, zal je niet alleen je skills verbeteren, maar kun je ook nieuwe invullingen geven aan eerdere lezingen.

mijn tarot journal

Zo ga je aan de slag: bepaal eerst je gemoedstoestand, stel jezelf vervolgens een vraag waar je een antwoord op zou willen en pak je kaartenset erbij. Noteer welke kaarten je trekt, teken je legging, interpreteer de uitleg en trek je conclusie uit de uitkomst.

orakelkaartensets deltas tarot leggen
Tarot kaarten leggen en dan opschrijven in je orakelkaartendagboekje.

Dit invulboekje is leuk voor beginnende en gevorderde tarotlezers. Vooraan in het boek vind je een handige geheugensteun zodat je altijd weet wat iedere kaart en legging betekent. In dit journaling boek is ruimte voor ruim 70 leggingen en handig leeslint. Het Tarot Journal is verkrijgbaar voor €19,95.

Praktisch handboek Pilates

Mindfulness en afstemmen doe je ook met Pilates, een methode om je spieren te versterken en je houding te verbeteren. Het maakt je leniger en zorgt ervoor dat je minder spanning in je lichaam ervaart. De foto’s in dit boek laten je precies zien welke houdingen je moet aannemen en welke je absoluut moet vermijden. Achter in het boek vind je voorbeeldsessies per thema en per niveau, zodat je je workout helemaal op jouw lichaam en behoeften kunt afstemmen.

handboek pilates

Je kunt deze oefeningen makkelijk thuis uitvoeren. Gordijnen dicht en gaan, of lekker in de tuin als je daar een mooi plekje hebt. Er zijn drie niveaus van beginnend, gemiddeld tot gevorderd. Duidelijke uitleg over de basisprincipes van de pilatesmethode dus interessant om eens rustig zelf mee aan de slag te gaan op je eigen tempo, wanneer je geen klasje wilt volgen. Praktisch Handboek Pilates kun je aanschaffen voor € 24,95.

Winactie: prachtige set orakelkaarten

Om even in de stemming te komen heb ik voor jou als lezer een kaartje getrokken uit de set die ik mag verloten. Het werd de mooie roze rozenkwarts en voel je je niet spontaan beter als je er alleen al naar kijkt? Deze kaart staat voor onvoorwaardelijke liefde, vrede, geluk en liefhebbende gedachten. Dat wens ik jou van harte toe. Hoe meer liefde je geeft, hoe meer liefde je terugkrijgt is de boodschap. 

orakelkaarten kristal

Leg jij graag orakelkaarten of wil je eens een poging wagen om kaartjes te trekken? Ik heb een extra exemplaar van Het Orakel van de Kristallen ontvangen van Uitgever Deltas om te verloten onder mijn lezers. Heerlijk om deze zomer mee aan de slag te gaan als hobbyproject en past makkelijk in je tas. Over welk onderwerp zou jij graag een kaartje trekken voor inzicht? Laat het hieronder in de reacties weten en je maakt kans.

De winnaar is: Ilse! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling. Iedereen bedankt voor het meedoen 🙂

 

Lees ook:

Het Heksenhandboek voor 8+ kinderen

Tarotkaarten: dit zijn het en dit betekenen ze

5 spirituele uitgaven die dit jaar op je verlanglijstje staan

Taarten inspiratie: draken taarten van mijn dochter

Manifesteren: resultaat van mijn cycling lijstje

Heb jij mooie orakelkaartensets in huis?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nelly zegt:

  Wat gaat de toekomst mij brengen…. Ik loot graag mee.

 2. Anita te Gussinklo zegt:

  Ik zou hier wel eens aan willen beginnen, kijken wat het me brengt

 3. Rianne zegt:

  Leuke actie!

  Poeh, ik kan inzichten op verschillende thema’s gebruiken 😅. Beetje richting in deze bijzondere wereld kan nooit kwaad. Voor nu plopt er op: Wie ben ik? En dan op een diepere laag.

 4. Miranda van der Beek zegt:

  Wauwie, leuke actie. Ik zou willen weten welke nieuwe stap er ligt te wachten. Ik voel het, maar het is nog niet zichtbaar.

 5. Lydia zegt:

  Wat prachtig. Ik denk dat ze mij prima kunnen ondersteunen om licht op inzicht te geven en het licht in mij te versterken.

 6. Ilse zegt:

  Wauw, mooie kaarten Marguerita.
  Ik trek graag een kaartje over het onderwerp van de dag. Om te kijken wat de dag me gaat brengen. 💕🌸

 7. Francis Akerboom zegt:

  Ik zou graag willen weten, of dat ik het anders moet doen met de opvoeding van mijn dochters of zo door moet gaan.

  1. Wil Poot-Bakker zegt:

   Wat een mooie kaarten , ik trek bijna elke dag een kaart om mijn leven weer op de rails te krijgen na het overlijden van mijn man ,alsof ik mijn ziel ben kwijtgeraakt , doormiddel van kaarten kan ik weer mijzelf hopelijk weer terug vinden , maar hen nog een lange weg te gaan . Lieve groetjes Wil ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.