K3 komt terug met musical 3 biggetjes! – 50.000 kaarten verkocht

Welkom Welkom bij de 3 biggetjes! Dat liedje herkennen jullie vast! Ik durf wel te zeggen dat de dvd van de musical K3 De drie biggetjes hier grijs is gedraaid. Het was de eerste kennismaking met k3 voor mijn dochter Feline (nu 11) waarna er nog vele zouden volgen! En nu kan een hele nieuwe generatie kindjes van deze musical gaan genieten want hij komt terug met Hanne, Martha en Julia als de schattige 3 biggetjes!

Door Lisanne

Perspresentatie tussen de biggen

Op een kinderboerderij in Rotterdam werd vorige week aan de pers aangekondigd dat vanaf februari 2024 de Musical de 3 Biggetjes na 20 jaar weer gaat touren door Nederland en België. We zullen dus nog even geduld moeten hebben maar wat zien de dames er geweldig uit als 3 biggetjes vinden jullie niet? Ook Mama Big en Konijn Pluis waren bij de presentatie. Ondanks de warmte hebben wij onze ogen uit gekeken. En wat een geluk dat we nog met K3 op de foto mochten, dat lieten we ons geen 2x zeggen. En ja, als iemand anders de foto maakt heb je niet alleen de 3 biggetjes in beeld, maar soms ook ‘alle kleuren van regenboog’ 😉.

3 mierzoete biggetjes

Zoals gezegd word hier nog regelmatig de dvd van de 3 biggetjes op een vrije zondag in de speler gestopt (ja die hebben we nog!) en dan zingen we lekker mee met het liedjes. De (k)3 biggetjes werken in het café van mama Big en heel hun leven horen dat ze moeten waken voor wolven, in het speciaal de Wolf Baltimoor. Mama Big (Nurlaila Karim) was namelijk één van de drie biggetjes die bijna door deze wolf is opgegeten in het klassieke verhaal van de Wolf en de 3 biggetjes. Nu heeft mama Big zelf 3 biggetjes, Knirri (Marthe), Knarri (Hanne) en Knorri (Julia) en probeert Mama Big haar dochters koste wat het kost te beschermen.

Plottwist in het verhaal

Onverwachts loopt dit verhaal heel anders af dan gedacht en komt er liefde (Amor Amor) om de hoek kijken. Een super schattig en een mierzoet ‘eind goed al goed’ verhaal. En ja, ik verklap graag het plot, gewoon om aan te geven dat je hier naartoe moet. Het is totaal niet eng en kindvriendelijk gemaakt en juist voor die kleine kindjes is het natuurlijk helemaal geweldig dat k3 meespeelt. En ik kan je garanderen, ook papa en mama zullen zich niet vervelen.

Marie Verhulst als Pluisje

Het is een studio100 productie en dat staat garant voor kwaliteit. Een bijzondere verrassing is dat Marie Verhulst ook meespeelt als Konijn Pluisje. Enkele jaren geleden volgde zij haar vader op als grootste vriend van Samson, maar wij kennen haar stiekem vooral van de grappige reality serie de Verhulstjes op Videoland. Marie is echt prachtig als Konijn Pluisje, ze had wel 3 uur in de grime gezeten voor deze geweldige look en huppelde vrolijk in het rond. En dat huppelen zal ze in de musical ook moeten doen want wolven eten ook graag Konijn!

Ze gaan als warme biggetjes

Wie de wolven gaan spelen is nog niet bekend maar wel dat er sinds de aankondiging van de musical al 50.000 kaarten verkocht zijn! Wij kunnen ook niet wachten tot K3 gaat touren met deze show. Nu die kinderen nog bedwingen om niet heel hard mee te zingen middenin de zaal. 

Lees ook:

Ga jij ook je kaarten reserveren?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.