Plopsa Indoor Coevorden: al 2 miljoen bezoekers

Afgelopen zaterdag verwelkomde Plopsa Indoor te Coevorden zijn 2 miljoenste bezoeker. Ik mocht daar samen met mijn gezin bij zijn namens Marstyle en daarom reed ik zaterdagochtend samen met mijn vierjarige zoon Max richting Drenthe.

Gastblog door Eke Brouwer

plopsa coevorden
Overdekt Plopsa

Op 30 april 2010 opende in Coevorden, naast Center Parcs De Huttenheugte, Plopsa Indoor. Een unicum vanwege het gethematiseerde decor en echte beleving voor kinderen tussen de twee en tien jaar oud. Naast het Indoorpark in Coevorden telt Plopsa nog zes themaparken in Europa. Deze parken zijn te vinden in België, Duitsland en Polen en staan bekend om figuren uit de Studio 100-fabriek zoals Maya de Bij, Wickie de Viking en Bumba.

2 miljoenste bezoeker

Zaterdag 20 oktober was het zover: Plopsa Indoor Coevorden verwelkomde haar 2 miljoenste bezoeker. Dit gebeurde op een feestelijke manier met een regen van confetti en verschillende Plopsa-figuren. Fenne van den Broek uit Malden was de geluksvogel. Samen met haar broertje Sverre en haar ouders werd ze verrast met een uitgebreid cadeaupakket. Ook kreeg het hele gezin een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, waarmee zij 1 jaar lang gratis toegang tot het park hebben. Een impressie van het feestelijke onthaal kun je bekijken in onderstaande video:

Max & Mama-dag

Het plan was dat we als gezin naar Drenthe af zouden reizen en een heerlijke dag met ons gezin zouden doorbrengen. Baby Storm heeft wat onrustige periodes en de echtgenoot gaf aan dat het gezelliger voor Max en mij zou zijn als wij lekker met zijn tweetjes zouden gaan. Aan de ene kant jammer, maar uiteindelijk een goede keuze! Het was een gezellige autorit en wat hebben we het leuk gehad in Plopsa Indoor Coevorden! Het was speciaal om te zien hoe de Familie Van den Broek verrast werd en de confetti vond Max prachtig.

Daarna konden wij op ons gemak alle attracties verkennen. Van Carrousel naar de Scheve Schuit.
Langs De Vuurtoren naar De Bumbamolen en K3-zweefmolen. Ook de Vliegende Fietsen, De Klimberg en de K3-Brandweermolen werden aangedaan. Zelfs, op licht aandringen van mij, gingen we in de Wickiebaan: een enorm spannende achtbaan in een grot waar Max niet per se in hoefde.

plopsa coevorden
Plopsa Indoor Coevorden is een overzichtelijk park waarin je je binnen en buiten prima kunt vermaken. Het was niet heel erg druk, waardoor je niet of nauwelijks hoefde te wachten bij de attracties. In de attracties die Max het leukste vond (De Scheve Schuit en De Vuurtoren), hebben we meerdere malen gezeten totdat het echt weer tijd was om naar huis te gaan. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat het park overzichtelijk is en dat het niet druk was. De sfeer was hierdoor ontspannen en dat maakte ons bezoek tot een perfect uitje. Als we in de buurt zijn, dan bezoeken we Plopsa Indoor Coevorden zeker opnieuw!

In welke Plopsa parken ben jij al eens geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.