K3 wat trek je aan?

Wat trek ik aan? Iedere dag weer een belangrijke vraag voor mijn kleine dames, die erg van mooie kleertjes houden. Wat ze de ene dag mooi vinden, vinden ze de volgende dag overigens vreselijk. Wel zijn ze graag bezig met mode. Wat past bij elkaar? Erg leuk dus, dat we het spelletje “wat heb ik aan?” van K3 wonnen via het blog Voormijnkleintje.

K3 spelletje

Het spel arriveerde toen mijn oudste al even ziek was en er nog een oogontsteking bij kreeg. Na het pijnlijke druppelen mocht ze als beloning de envelop openmaken. Fijne timing dus, want we moesten praten als Brugman om te kunnen druppelen. Zo sneu altijd zieke kindjes, maar van dit onverwachtse cadeautje fleurde ze direct op.

Het spel is eigenlijk bedoeld voor kinderen van 5 jaar en ouder. De officiële regels zijn iets te ingewikkeld voor mijn dames van 2 en 3. Het is de bedoeling dat Kristel, Karen en Josje worden aangekleed en de andere spelers dan met behulp van combinatie boekjes raden wie welke outfit draagt. Binnen 15 beurten. Best moeilijk. Ik heb geprobeerd om het spel de eerste keer volgens de regels met ze te spelen, maar ook voor mij was het lastig. Veel leuker is hoe de meiden er zelf mee spelen!

Je kunt alle schoentjes, rokjes, shirt en mutsen keer op keer opnieuw opplakken volgens het spel. Behalve als je ermee doet wat mijn meiden hebben gedaan, ik weet niet wat maar niet alles plakt meer ok. De kleine schoentjes en mutsen vind ik op de gekste plaatsen terug. Maar ze vinden het erg leuk om de K3tjes steeds opnieuw aan en uit te kleden. De andere topper van het spel is de geluidsbalk. Hierop zit een rode knop en bij indrukken klinkt er “jammer”. Bij het indrukken van de groene knop hoor je een vrolijke K3 jingle. Het is of plakken, of alleen maar op de knoppen drukken.

Hoe vaak ik geroepen heb “niet vlak naast je oren”? Uhm… Vaak. En “nu is het klaar anders legt mama hem hoog weg” heb ik ook al enkele keren gebruikt, net als “niet als je zusje slaapt”. Streng he? Herrie speelgoed blijft controversieel. Aan de ene kant is het best gezellig en leuk, maar als het heel vaak wordt gebruikt of op de verkeerde momenten… Ik was ook zo blij dat ik die luide Nijntje laptop had verkocht. Lag al klaar bij de deur. De koper in kwestie kwam echter niet opdagen en laat niets meer van zich horen. Tja, zo’n vrolijke laptop in de gang is door enthousiaste kinderhandjes snel weer in gebruik genomen. Mijn conclusie: K3 is leuker dan Nijntje 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.