Wat is een leuk verjaarscadeau voor een man?

Er zijn veel verschillende cadeaus die je voor een man kunt kopen, alleen soms is de creativiteit nog ver te zoeken. Zeker als je een cadeau wil kopen voor iemand die je al lang kent. Betrap je jezelf erop dat je niet weet wat je moet kopen? Onderstaande lijst geeft je hopelijk wat inspiratie om toch snel iets leuks te bestellen.

1 Gepersonaliseerde items

Wil je echt laten weten dat je aan hem hebt gedacht voor zijn verjaardag? Koop dan een gepersonaliseerd cadeau, zoals een gegraveerd horloge of portefeuille. Of wat dacht je van een bedrukte mok met een leuke tekst? Zulke cadeaus zijn altijd leuk voor je vader, vriend of collega. Doe er een gave verjaardagskaart bij en je cadeau is helemaal af.

2 Nieuwe gadgets

Mannen zijn meestal gek op technologische snufjes. Denk aan een sporthorloge, accessoires voor de telefoon of een gadget die past bij zijn hobby of interesse. Als de desbetreffende man veel van fietsen houdt, komt een fietscomputer uiteraard goed van pas. Nieuwe oortjes voor de muziek of slimme verlichting worden ook altijd goed ontvangen.

3 Een dag of een weekendje weg

Gaat het echt om een heel lief iemand en willen jullie samen dingen beleven? Geef hem dan een dag of een weekendje weg als cadeau. Denk hierbij aan een stedentrip naar Parijs of Berlijn. Is je budget iets lager en wil je niet zo ver weg? Kies dan voor een leuke stad in Nederland. Boek een mooie stadswandeling of doe iets ludieks tijdens het dagje uit. Ook dat valt altijd goed in de smaak.

4 Hobbygerelateerde cadeaus

Als de man in kwestie een leuke hobby heeft, hoef je helemaal niet ver te zoeken. Dan kun je natuurlijk iets geven dat past bij die hobby. Dat kan een nieuw stuk gereedschap zijn of een accessoire voor tijdens het sporten. Bij een speciaalzaak of grote webshop vind je vast wel een leuk cadeau dat past bij die hobby.

5 Boeken of tijdschriften

Is de man waar jij een cadeau voor zoekt een lezer? Geef dan een boek of abonnement dat daarbij past. Je kan ook een abonnement geven op een app met allemaal audioboeken. Als hij stiekem een beetje een nerd is, dan zijn stripboeken van Marvel of Asterix & Obelix ook een goed idee. Als je het niet echt weet kun je er altijd voorzichtig naar vragen.

Hopelijk heb je iets aan bovenstaande tips. Combineer met een mooie Hallmark verjaardagskaart en je kunt op de verjaardag verschijnen.

Meer inspiratie? Lees dan ook:

Heb jij nog meer leuke ideeën?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.