Welke opties heb je bij gereedschapskoffers?

Elke vakman- en vrouw heeft gereedschap nodig, zo simpel is het nu eenmaal. Je kunt maar heel weinig klussen uitvoeren als je geen tools bij de hand hebt. Het is daarom een goed idee om een gereedschapskoffer aan te schaffen. Je hebt hierdoor je gereedschap bij je, terwijl je de tools ook nog eens handig kunt organiseren. Je weet daardoor precies waar de stukken die je nodig hebt liggen en pakt ze snel en gemakkelijk. Een gereedschapskoffer laat je dus efficiënter werken.

Het is goed om te weten dat er meerdere soorten gereedschapskoffers zijn. Zo kun je kiezen voor lege exemplaren, maar ook voor gevulde modellen waar al het gereedschap al in zit zodat je het niet meer los hoeft te kopen. Daarnaast zijn er ook nog gereedschapskoffers op wielen, zodat je niet hoeft te sjouwen. Hieronder lees je meer over deze drie soorten.

Lege gereedschapskoffer

Als je schuur of klushok al vol ligt met gereedschap, hoef je eigenlijk alleen maar een gereedschapskoffer te kopen. Je kunt het model immers zelf vullen met je eigen gereedschap. Er zijn op dit vlak meerdere opties. Je doet er dan ook goed aan om verschillende lege gereedschapskoffers met elkaar te vergelijken. Let hierbij op het formaat, maar ook zeker op de organisatiemogelijkheden. Een gereedschapskoffer met meerdere vakken voor de diverse soorten tools is namelijk echt een aanrader voor vakmannen en -vrouwen. Bedenk voor de aanschaf welk gereedschap je hierin wilt opbergen en of dat past.

Gevulde gereedschapskoffer

Begin je pas net? De kans is groot dat je dan nog weinig gereedschap hebt. Mogelijk heb je zelfs helemaal geen tools. In beide gevallen is het een goed idee om dan een gevulde gereedschapskoffer te kopen. Je krijgt dan naast een koffer ook nog eens de belangrijkste basisgereedschappen die je nodig hebt voor de meest voorkomende klussen. Ze zitten zelfs al in de gereedschapskoffer, dus je hoeft het exemplaar niet eens meer zelf te vullen. Bovendien hebben alle gereedschappen al een eigen plekje, je hoeft dit dus niet meer te bepalen. Dit soort koffers is reuze handig ingedeeld!

Gereedschapskoffer op wielen

Een koffer vol gereedschap wordt al snel redelijk zwaar, dat is niet meer dan logisch. Het kan daarom vervelend zijn om de volle gereedschapskoffer te tillen naar je volgende klus. Het is uiteraard veel makkelijker om de koffer als rolkoffer te gebruiken. Je rolt het exemplaar vol gereedschap dan simpelweg achter je aan, wat een stuk lichter en makkelijker voelt. Alleen een verdieping hoger moet je nog zelf tillen. Dit is dan ook de reden dat veel vakmannen en -vrouwen ervoor kiezen om een gereedschapskoffer op wielen te kopen. Je kunt ook hierbij kiezen voor een leeg of een gevuld exemplaar, dit hangt van je eigen voorkeur af.

Lees ook:

Hoe groot is jouw voorraad gereedschap? Hoe heb je het opgeborgen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.