Heerlijk klussen aan je eigen huis

De echte doe-het-zelver doet niets liever dan klussen in of aan zijn eigen huis. Zelf de schilderkwast in de hand nemen als het weer tijd is om de kozijnen te onderhouden of de muren een frisse kleur te geven. De badkamer of het toilet vervangen in een handomdraai en omtoveren tot een moderne en efficiënte ruimte. De lekkende kraan vervangen. Geen enkele uitdaging is hem te groot.

groene dakbedekking
Dakpannen, grint of groen? Foto: Shutterstock

Onderhoud aan de buitenkant van je huis

De klussen beperken zich echter niet tot alleen de ruimtes in je huis. Ook de buitenkant van je huis heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Wanneer je op een regenachtige dag merkt dat de regendruppels door het dak naar binnenkomen, is dit een duidelijk signaal dat je dak wat extra aandacht nodig heeft. Tijd voor een duurzame oplossing zoals EPDM, dat ervoor zorgt dat jouw dak je weer gaat beschermen tegen de gure wind en de flinke regenbuien.

Handige handleiding

Natuurlijk kun je een dure expert inhuren die voor jou dat dak wel even legt, maar daar zit jij als handige doe-het-zelver zeker niet op te wachten. Dit dak biedt jou een nieuwe uitdaging en die ga je graag aan. Goed om te weten dat er een EPDM pakket is dat standaard geleverd wordt met een duidelijke handleiding. Zo kun je snel aan de slag en is ook dit klusje aan huis binnen no time geklaard. Met een waterdicht en duurzaam resultaat om trots op te zijn!

Jarenlange garantie

Met EPDM dakbedekking ga je voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat het voor jou op maat gemaakt wordt sluit het perfect aan en gaat een EPDM dak jaren mee. Hoewel een garantieperiode vaak slechts voor 15 jaar wordt afgegeven, is het waarschijnlijk dat je de eerstkomende 50 jaar geen reparaties aan je dak hoeft te doen. De kans is daarmee ontzettend groot dat je nog eerder gaat verhuizen dan dat je weer aan de slag moet om een nieuw dak te plaatsen.

Online aanschaffen

Ook de aankoop van een EPDM pakket gaat met de tijd mee. Hoewel het pakket voor jou op maat gemaakt wordt, is het toch mogelijk om dit snel en eenvoudig online te bestellen. Met, indien nodig, de expertise en hulp van de servicemedewerkers die alle ins en outs van EPDM dakbedekking kennen. Zo kun jij vanuit je luie stoel bestellen wat je nodig hebt en kun je uitgerust aan de slag zodra jouw EPDM pakket bij je thuis geleverd wordt.

Lees ook: Waarom zou je een zonnepaneel nemen?(Opent in een nieuwe browsertab)

Prettig toch, want colporteurs (mensen die aan de deur komen) op dit gebied staan niet zo goed bekend dus fijn als je ook dit klusje zelf kunt doen. Daarover gesproken, wanneer heb jij voor het laatst je dakgoot gereinigd?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.