Dit is wat je moet weten over borstvergrotingen

Er zijn verschillende redenen om een borstoperatie te ondergaan. Dit kan natuurlijk een medische reden zijn, of een cosmetische reden. Mogelijk ben je ontevreden met je cupmaat en zou je ze graag liever groter of kleiner willen zien. Er is tegenwoordig gelukkig van alles mogelijk in de wereld van plastische chirurgie, dus al jouw wensen kunnen in vervulling gaan. In dit artikel lees je over de procedure van een borstvergroting en waar je zeker op moet letten voordat je deze operatie ondergaat.

borstvergroting
Foto: PR

Dit zijn de mogelijkheden bij een borstvergroting

De wereld van plastische chirurgie is inmiddels zo ontwikkeld dat je zelf kunt kiezen welke cupmaat jij wilt en ook hoe je dit bereikt. Wil je een borstvergroting met watergevulde- of siliconen implantaten of van je eigen lichaamsvet? Het kan allemaal! Implantaten worden nog altijd het vaakst gekozen, waarbij de implantaten uitgebreid getest zijn en erg natuurlijk aanvoelen. Tijdens je consult bespreek je met een specialist wat voor jou de beste optie is qua implantaten en volume, zodat jij met een zelfverzekerd gevoel de kliniek verlaat. Als je twee vliegen in één klap wil slaan en liever geen implantaten wilt, kun je kiezen voor lipofilling. Met deze meer natuurlijke procedure halen ze overtollig vet weg op de plekken die jij kiest en met dat vet vergroten ze je borsten.

Belangrijke reminders als je de keuze gaat maken

Als je kiest voor een borstvergroting omdat je bijvoorbeeld erg veel bent afgevallen waardoor je borsten kleiner zijn geworden en zijn gaan hangen, dan kun je ook nog kiezen voor een borstlift. Op die manier creëer je een goed volume én krijgen je borsten een mooie vorm. Het is extreem belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je deze procedure start. We kennen allemaal wel die horrorverhalen van vrouwen die binnen no time na hun operatie ontstoken borsten hebben of zelfs erger. Dit wil je hoe dan ook voorkomen, en het belangrijkste is daarom om te zoeken naar echte specialisten die het beste met jou voor hebben, in plaats van dat snel te willen cashen. Je betaalt in dit geval liever iets meer, geloof ons.

Houd er rekening mee dat de operatie onder narcose plaatsvindt en dat je toch enige tijd moet herstellen. Je zit dus niet de volgende dag weer op je werk. Ook bij een borstverkleining is dit het geval. Plan daarom goed wanneer de operatie voor jou goed uitkomt en vraag of er iemand voor je kan zorgen tijdens de dagen die volgen. Het wordt sterk aangeraden om te stoppen met roken in de periode dat je de operatie ondergaat, aangezien het de wondgenezing erg kan dwarsbomen. Zorg dat je alle brandende vragen gesteld hebt aan de specialist zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Lees ook:

Overweeg jij een borstvergroting of -verkleining?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.