Hoe voorkom je problemen met je cv-ketel?

Een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in de winter, is dat je verwarming er plotseling mee ophoudt. Je zit dan in de kou en daar wordt niemand gelukkig van. Vaak zijn problemen met je cv het gevolg van uitgesteld onderhoud. Na een lange periode waarin je je verwarming niet hoefde te gebruiken, doe je ineens een groot beroep op je installatie. Dat kan ertoe leiden dat de ketel dienst begint te weigeren. Wil je dit voorkomen, dan is het belangrijk om bij tijd en wijle je ketel goed na te laten kijken. Vind je het lastig om dit te doen of om dit te onthouden, dan kun je ook een verzekering afsluiten. Wat zijn de voordelen van zo’n verzekering? 

Een verzekering voor je cv-onderhoud

Je kunt je cv ketel onderhouden via Univé. Bij deze verzekeraar kun je namelijk een Veilig Wonen Verzekering nemen waarmee je verzekerd bent van goed en tijdig cv-onderhoud. Voor een klein bedrag per maand neemt iedere twee jaar een monteur contact met je op om een afspraak te maken om je cv-ketel grondig te controleren. Jij hoeft zelf bijna niets te doen. De monteur houdt in de gaten wanneer de twee jaar weer voorbij zijn. Het enige wat jij hoeft te doen, is de monteur even binnenlaten. Vervolgens zal deze zichzelf volledig weten te redden. Hij zal de staat van je ketel bekijken, de radiatoren ontluchten en alles wat verder nog nodig is dat in zijn takenpakket zit. Zo voorkom je vervelende verrassingen en hoef je niet bang te zijn dat je zomaar zonder verwarming komt te zitten in de winter. 

Hoe ziet deze verzekering eruit? 

Als je je cv onderhoud wilt laten verzekeren, dan kun je bij Univé goed geholpen worden. Je kunt hier in de Veilig Wonen Verzekeringen een optie vinden om je cv-ketel te laten onderhouden. Sluit je deze verzekering af, dan komt er al snel een keer een monteur bij je langs om je ketel te inspecteren. Mocht blijken dat er onderhoud nodig is, dan zal deze dat op jouw kosten uitvoeren. Is dit eenmaal gedaan, dan begint je nieuwe verzekering. Dit wordt gedaan om een bepaald basisniveau te creëren waarop je de verzekering baseert. Vervolgens betaal jij iedere maand een luttel bedrag waarvoor het onderhoud van jouw ketel door een expert uitgevoerd wordt. Heel eenvoudig en heel nuttig. 

Wil je meer onderhoud laten verzekeren? 

Wist je dat je niet alleen je cv-onderhoud kunt laten verzekeren, maar ook bijvoorbeeld het onderhoud aan je schoorsteen? Of wat dacht je van het onderhoud aan je dakgoten? Al deze onderdelen kun je laten verzekeren bij Univé zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. 

*artikel ism Univé

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.