3 tips voor als je in een dip zit in je relatie

In iedere relatie is wel eens wat. Er zijn periodes dat de romantiek even op een laag pitje staat. Vaak komt het vanzelf wel weer goed, soms moet je er wat meer moeite voor doen. Als jouw relatie in een dip zit, dan geven we je graag drie goede tips om het weer spannend en leuk te maken in de slaapkamer.

tips relatiedip

1. Dit kun je doen als je niet voldoende opgewonden raakt

Het kan gebeuren dat je als vrouw niet genoeg opgewonden raakt. Gepenetreerd worden door je partner kan dan pijnlijk zijn. Dit kan de zin in seks aardig dempen. Naast een uitgebreid voorspel (gebruik de ‘minimaal 3 orgasmes voor de vrouw anders geen penetratie’ regel), is er een ander hulpmiddeltje. Je kunt dit probleem oplossen door glijmiddel te gebruiken. Dit breng je in de vagina in voordat je partner penetreert. Je kunt het ook gebruiken in combinatie met een seksspeeltje zoals een dildo of een vibrator. zo glijdt dat net wat soepeler, zeker als je wat ouder wordt en minder vocht produceert. Bij anaal contact is glijmiddel sowieso prettig, want de anus wordt niet vochtig bij seksuele opwinding. Wellicht kun je ook wat makkelijker ontspannen als je weet dat niet alles van jouw eigen vochtigheid afhangt.

2. Solo seks brengt de spanning weer terug

Veel partners hebben er moeite mee als hun partner masturbeert. Maar dit hoort gewoon bij de seksuele beleving en geeft een ander soort prikkels dan seks met de partner. Het kan ervoor zorgen dat je daardoor ook weer meer zin krijgt in seks met je partner. Mannen kunnen hiervoor een kunst vagina gebruiken, wist je dat? Deze zijn te koop in diverse uitvoeringen. Je kunt gaan voor een heuse sekspop, maar je kunt ook kiezen voor een masturbator, een sekstoy in de vorm van een zaklamp met een opening die lijkt op een vagina en die aan de binnenzijde is voorzien van ribbels en noppen voor extra gevoel en stimulatie. Is weer eens iets anders dan de hand en misschien voor jou als vrouwelijke partner interessant om eens naar te kijken? Vrouwen gebruiken voor soloseks vaak een dildo of een vibrator. Ook vibrerende eitjes zijn erg populair. De meeste mannen worden erg opgewonden als ze mogen toekijken hoe jij dit gebruikt. Maar het hoeft natuurlijk niet, als je de solo in solo seks liever hebt. Overigens kun je ook samen solo seks hebben, wanneer je niet bij elkaar in de buurt kunt zijn. Wissel spannende berichtjes uit via de app.

3. Verander eens van omgeving

De romantiek in een relatie kan onder druk komen te staan als beide partners een drukke baan hebben of als er kinderen zijn die veel aandacht vragen. Als je vindt dat je relatie op seksueel gebied in een dip is beland, dan helpt het vaak om er samen een weekendje of nachtje tussenuit te gaan. De kinderen logeren bij opa en oma of bij een vriendje en jullie hebben weer even alle tijd voor elkaar. Na zo’n weekend kun je er vaak wel weer een tijdje tegenaan en het kan ook heel goed helpen om ervoor te zorgen dat je seksleven weer een beetje spannend wordt. Natuurlijk is het dan wel de kunst om dat relaxte gevoel dat je had tijdens dat weekend aan zee of in de bossen ook thuis vast te houden.

Lees ook:

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.