Leuk! Adventskalender van The Body Shop

The Body Shop vindt dat Kerst bij uitstek de periode is “to make the world a fairer and more wonderful place”. Daarom komen ze met leuke adventskalenders die jij beslist op je verlanglijstje wilt zetten! Ik had beeldmateriaal aangevraagd vanwege een artikel over adventskalenders in 2023, maar kreeg tot mijn blijdschap meteen zo’n mooie kalender toegestuurd. Ik ben gek op verrassingen. Wat een geweldig leuk cadeau! 

body shop adventskalender rood

Het leuke van The Body Shop is dat ze zich niet alleen uitspreken over het mooier maken van de wereld, maar daar ook concreet actie op ondernemen. Hun producten zijn dus allemaal cruelty free, oftewel dierproefvrij. Met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Met de adventskalenders gaat het merk nog een stapje verder. Ze hebben 3 verschillende edities in diverse prijsklasses en elke adventskalender zet dit jaar de spotlight op een van de bijzondere Community Fair Trade-partners van The Body Shop. Je vindt dus leuke cadeautjes in deze kalenders vol fijne producten die zijn gemaakt of verrijkt door deze partners. Een extra goed gevoel voor jou dus als je de box cadeau geeft of krijgt!

3 verschillende Fair Trade adventskalenders

adventskalenders 2022 the body shop
Foto: The Body Shop

Er zijn 3 varianten, die je ook na het uitpakken nog kunt blijven gebruiken.

  • De Box of Wishes & Wonders Ultimate edition (groen) – 130 euro
  • De Box of Wishes & Wonders (rood) – 90 euro
  • De Box of Wishes (blauw) – 55 euro

Community Fair Trade is het eigen programma van The Body Shop dat kleinschalige producenten helpt toegang te krijgen tot afzetmarkten en te investeren in maatschappelijke en milieuprojecten voor hun gemeenschap. De kleurrijke, sprankelende designs van de Adventskalenders zijn gebaseerd op brieven aan de Kerstman, met hoop op en wensen voor een eerlijkere wereld. Daarnaast bevatten ze interessante weetjes en inspirerende verhalen over de Community Fair Trade-partnerschappen, waar vaak vrouwen een centrale rol in spelen.

body shop adventskalender rood

VSCO upcyclen van de doos

Als ze leeg zijn, lenen deze mooie adventskalenders zich prima voor upcycling. Gebruik bijvoorbeeld de pop-ups als gift-tags of decoraties. Het ontwerp met de laatjes van de Big en de Ultimate Advent Calendar is ideaal om van alles in op te bergen: knutselspulletjes, sieraden, haarspelden… waardoor je er het hele jaar door plezier van hebt. Met een verfje of leuk dessinpapiertjes er omheen, pimp je deze box precies in de stijl van jouw kamer. Past helemaal in de VSCO girls trend die onder tienermeisjes razend populair is! Of… bewaar ‘m tot volgend jaar en gebruik hem dan – gepimpt uiteraard – als Sinterklaassurprise voor je dochter of nichtje ;-).

Box of Wishes en Wonders – de rode adventskalender

body shop adventskalender rood
Leuk detail, op de achterkant van elk doosje staat iets moois. Zoals deze kerstwens: bezoek een leuk klein, lokaal winkeltje in je eigen woonplaats en plaats daarna een mooie review online om je waardering te uiten. Random acts of kindness, daar word je zelf ook blij van.

Ik kreeg van The Body Shop de rode adventskalender. Deze gaat als cadeau voor mijzelf in de zak van de Sint! Ik vind dit zo leuk! Deze grote adventskalender bevat 25 verrassingen, waaronder een aantal fullsize producten. Neem bijvoorbeeld een momentje voor jezelf met een ontspannend product uit de nieuwe Wellness-lijn van The Body Shop met Edelweiss producten, laat je huid zachter aanvoelen met de eveneens nieuwe Avocado Body Scrub, en verzorg je handen met Shea Hand Balm op basis van Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana. En zoals je ziet pakte ik zelf al – qua sneekpeak – een schattig flesje Avocado Shower Cream uit, speciaal voor de droge huid.

groene adventskalender the body shop
Om de inhoud van de rode kalender nog even spannend te houden, deel ik hier een foto van de groene, duurste box die ik bij het persbericht van The Body Shop ontving. Hierin zie je ook die fijne producten uit de Edelweiss lijn die ik al eerder heb gekregen en dagelijks met veel plezier gebruik.

Ik zal niet alles verklappen wat er in zit. Dat wil ik voor mezelf ook nog even spannend houden namelijk. Deze Box of Wonders draait in ieder geval helemaal om de ‘wonderful women’, de fantastische vrouwen,
van The Body Shop’s Community Fair Trade Partner de Tungteiya Women’s Shea Association uit Tamale, in het noorden van Ghana, die dankzij de handel in sheaboter met The Body Shop kunnen investeren in gezondheidszorg en onderwijs. Leuk voor jezelf én een goed gevoel dus, wanneer je deze box cadeau doet!

Je kunt de adventskalenders van The Body Shop in de winkel kopen of hier in hun webshop online bestellen.

Lees ook:

Staat een beauty adventskalender ook op jouw verlanglijstje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.