Wintersport 2023 met hippe kinderen + korting

Ben je er klaar voor om deze winter met het hele gezin op wintersport te gaan? Nu de temperatuur zakt, denken we massaal na over de wintergarderobe. Zeker als je ook graag op wintervakantie gaat naar de sneeuw. Passen je kinderen de kleding van vorig jaar nog? Of zijn ze zo hard gegroeid dat je iets nieuws nodig hebt en wil je weten wat de wintermodetrends zijn het komend seizoen?

protest wintercollectie 2023
Foto: Protest

In dit artikel lees je alles over de modetrends voor winter 2023. We geven je tips voor het kopen van nieuwe wintersportkleding voor je kinderen en laten je de leukste items zien die je dit seizoen kunt aanschaffen. Wat vind je bijvoorbeeld van bovenstaande foto met de nieuwste collectie Protest meisjes skikleding? Zo ga je helemaal voorbereid op wintersport en staat jouw kind er stijlvol bij op de piste!

De wintersporttrends voor kinderen in 2023

protest wintercollectie 2023
Foto: Protest, skikleding met geometrische patronen.

1. Vrolijke, geometrische patronen

Deze winter zijn vrolijke geometrische patronen helemaal in, denk aan de stijl van de jaren ’80 waarin we de videoclips van Kinderen voor Kinderen met bijvoorbeeld het liedje ‘Trim’ zagen. Deze patronen kwamen terug in onze kleding en joggingpakken. Nu zijn ze in een ander jasje gegoten met een moderne twist zien we ze terug op bijvoorbeeld de meisjes snowboardjas. Al dan niet in combinatie met een panterprintje.

protest wintercollectie 2023
Foto: Protest

2. Gedekte kleuren

De trendkleuren zijn de warmere, ietwat gedektere kleuren. Niet te fel. Waren in de jaren ’80 vooral de pastelkleuren hot, nu zijn de tinten iets donkerder dan de echte pastels. Neutraal, maar wel vrolijk is de trend. Kies bijvoorbeeld voor een ski-jas in een toffe okergele kleur, dat staat leuk en opvallend. Ook voor de skibroeken zijn deze kleuren helemaal in: we combineren neutrale broeken met skijassen vol patronen of andersom. Een rustige snowboardjas in combinatie met een drukke (dierenvacht) print op de meisjes snowboardbroek bijvoorbeeld, trekt op de piste zeker de aandacht.

protest wintercollectie 2023
Foto: Protest, okergeel trekt zeker de aandacht op de piste!

3. Oversized kleding

Deze winter is oversized kleding helemaal in. Alles moet lekker ruim zitten. We willen ons heerlijk warm voelen, nu overal de kachels wat lager staan. Geen enkel probleem dus om een beetje ‘op de groei’ een jas uit te zoeken. Verder zijn dikke wanten of handschoenen en warme grof gebreide mutsen met pompom trendy. Hoewel de wat stoerdere beanie ook nog steeds hoge ogen gooit dit ski seizoen.

Protest kortingscode voor Marstyle lezers

Zin gekregen om te shoppen nu het buiten al behoorlijk guur is? Surf snel naar de webshop van Protest.eu en gebruik de Marstyle kortingscode! Met code marstyle10 krijg je 10% korting op je bestelling. Deze code is geldig tot en met 31-03-2023. Je kunt deze kortingscode is zowel voor de nieuwe als oudere collecties gebruiken, dus sla zeker een paar setjes afgeprijsde zwemkleding en zomershirtjes in. Protest is een superfijn merk!

Lees ook:

Heb jij dit jaar nieuwe winterjassen aangeschaft?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.