Mama test een reiskussen: de Bubblebum Sneck

Tijdens lange autoritten of na een drukke dag, vallen mijn kinderen vaak in de auto in slaap. Vervolgens puzzel ik me suf met naar voren vallende hoofdjes terugduwen en knuffelbeesten tussen de gordels proppen om het hoofdje in de goede positie te houden. Niet erg comfortabel. Bubblebum vindt dat dit makkelijker en beter moet kunnen en introduceert Sneck: een reiskussen voor in de auto. Marstyle mocht dit kussen uitproberen.

Bubblebum-reiskussen-voor-kinderen

Het Bubblebum Sneck kussen voor onderweg maak je eenvoudig aan de hoofdsteun of de autogordel vast met klittenband. Kinderen kunnen er met hun hoofd tegenaan leunen, zonder last te hebben van de autogordel in hun nek. Ook als kinderen niet slapen biedt deze reisgenoot comfort. Wij hebben de Sneck getest in zitjes met een vijfpuntsgordel, zitjes met een gewone gordel en met zitverhogers.

Bubblebum Sneck als ‘draagtas’

Flexibel reiskussen

Doordat de Sneck gevouwen kan worden, is hij op allerlei manieren te gebruiken. Als ‘echt’ kussen of juist om de scherpe rand van de gordel uit de weg te houden. Wij gebruikten de Sneck om het hoofdje van een slapend kind recht te houden (niet tegen de borst, neusje vrij om te ademen).

Het reiskussen is gemaakt van zacht fleece materiaal en heeft een opbergvakje voor het bewaren van eten, drinken of speelgoed voor onderweg. De vulling bestaat uit kleine, giftige korreltjes, zorg dus dat hij niet kapot gaat! Het flexibele kussen werkt makkelijker dan de knuffels die we voorheen altijd gebruikten om een slapende dochter met haar hoofd in de juiste positie te laten slapen. Voorover bungelende hoofdjes zijn altijd zo naar, zeker bij plotseling remmen op de snelweg.

Bij gebruik met een 5-puntsgordel, moest ik alsnog de knuffel eronder proppen zodat de Sneck zich in de optimale positie bevond. Bij gebruik aan een normale autogordel was dit niet nodig, omdat het reiskussen dan al over de gordel en tegen het nekje aan zit. We hebben aardig wat lange ritten achter de rug, logeerpartij bij opa, dagje pretpark, stadten… de Bubblebum Sneck bleek daarbij erg praktisch. Hij kreeg een plek in de auto tussen de kinderen in, zodat we hem vanaf de voorstoel snel kunnen pakken en gebruiken bij het kind waar dit nodig is. De meisjes kunnen hem ook zelf pakken en gebruiken als ze dit willen. Ons gezin is dus blij met dit handige reiskussen.

Vakje voor bijvoorbeeld kleine knuffeltjes of een zakdoek

De BubbleBum Sneck is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, kost € 17,99 en is verkrijgbaar via www.bubblebum.nl. Het reiskussen wordt geleverd in een draagtas. Helaas mag hij niet in de wasmachine, voor reiniging adviseert men een natte doek.

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. do zegt:

  Alleen die ene opmerking: de vulling bestaat uit kleine GIFTIGE korreltjes.

  En dan nog aanbevelen?

  1. marguerita78 zegt:

   Op dit kussen staat een aanbevolen leeftijd. Als je kids die hebben bereikt zullen ze hem niet bewust slopen om de inhoud in hun mond te steken. Voor ouders met grotere kinderen kan ik toiletblokken ook aanbevelen voor een fris toilet. Wat niet wegneemt dat het een zeer nare ervaring was toen mijn dreumes er een hap van had genomen. Ik heb ze nog steeds niet in huis.

 2. Henny zegt:

  Dat ziet er handig uit. Ik vindt die voorover hangende hoofdjes nooit prettig. Jammer dat hij pas geschikt is vanaf 4 jaar.

  1. marguerita78 zegt:

   Wij hebben hem ook bij de peuter van 2 getest, werkt prima 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.