Binnenstebuiten

Op een heel warme dag gingen wij voor Mamaliefde naar Binnenstebuiten, de nieuwste Disney Pixar film. In de bioscoop was het gelukkig lekker koel. Ons testpanel bestond uit Poldermama, een kleuterjuf, een kleuter van 4 en een peuter van bijna 3. Het was een leuke ervaring, maar wij zouden de film aanraden voor kinderen vanaf een jaar of 6.

DSC_0023

Het kantoor van Disney is heeeeeeel hoog, op de 19e verdieping. Tijdens de ontvangst met limonade en chips genoten we dan ook van het uitzicht. Na de hitte buiten was het hier heerlijk koel. Overal stonden grote borden met Disney figuren waar we foto’s van maakten. Al snel kregen we een 3D-bril en konden we de bioscoopzaal in. We kregen een voorfilmpje te zien met een zingende vulkaan, prachtig gemaakt! Hier genoten we allemaal erg van.

DSC_0014

Voor mijn peuter was dit de eerste bioscoopervaring, ze had er veel zin in. De 3D-bril paste echter niet goed over haar eigen bril heen, dus die hebben we maar afgezet. Ondanks dat de meiden genoten, kropen ze heel regelmatig op schoot. De film heeft een ingewikkeld concept en is op veel stukken erg droevig en spannend. De humor ter compensatie ging vanwege de leeftijd van mijn kinderen grotendeels aan ze voorbij, terwijl ik zelf erg hard moest lachen. Vooral om de reclamejingle die steeds door het hoofd van de hoofdpersoon gaat. Zeker een leuke film dus, maar niet voor alle leeftijden geschikt.

Lekker hip met 3D-bril bij Disney
Lekker hip met 3D-bril bij Disney
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    In ieder geval weer een ervaring rijker voor de meiden. Aangezien onze dochter 4 is zullen we op jullie advies nog even wachten met deze film 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.