Sing and win! Een kinderliedjes microfoon

Zo richting de Decembermaanden beginnen de voelsprieten van ons moeders al te signaleren wat leuk zou zijn voor in ‘een zak’ of onder ‘een boom’. Om jullie te inspireren neem ik jullie graag mee in mijn zoektocht. Ik richt me vooral op mijn kleuter van 4 (Lucas) die al een grote erfenis aan speelgoed heeft van zijn oudere broer (12) en zus (10) wat het extra moeilijk maakt iets origineels te bedenken.

Door: Lisanne

In deze blog review ik voor jullie de Vtech Kinderliedjes microfoon en ik zal vast een tipje van de sluiter oplichten, dit is vergelijking met eerdere microfoons in onze speelgoedgraftombe next level. Lees vooral even verder want je kunt deze microfoon ook winnen!

Eerste indruk van dit VTech speelgoed

Bij kleuters weet je eigenlijk al in de eerste drie minuten of je en succesnummer in huis hebt of niet. In dit geval kan ik spreken van een succes. Nog voordat ik een foto kon maken van de verpakking was die al open gemaakt en ging onze kleine directeur op onderzoek. Het eerste liedje dat hij tevoorschijn toverde was “Bingo”. Hij begon gelijk met meezingen en de spanningsboog kon zowaar het hele liedje aan “B I N G O en Bingo was zijn naam”. Ook de liedjes die volgde begon hij mee te blèren en de knopjes en lichtjes werden vol enthousiasme bekeken en getest.

Altijd in de standjes hyper!

Technische specs            

Als mama kijk ik natuurlijk ook naar andere dingen zoals de robuustheid en de gebruiksvriendelijkheid. Wat al heerlijk was, is dat hij makkelijk uit de doos te halen is. Die nieuwe ‘schroefjes’ zijn toch echt wel een verbetering ter opzichte van al het (prikkel)draad dat we vroeger moesten verwijderen. Daarbij is vormgeving van de microfoon hip en solide.

Na een aantal weken testen heeft hij nog geen schade opgelopen en kan ik hem dus hufterproof verklaren. Dat hij zwart is, vind ik ook wel een pluspunt. De aanvullende kleuren maken hem wel vrolijk maar niet hysterisch.

De verpakking zegt dat deze microfoon geschikt is voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar. Persoonlijk zou ik dat oprekken tot een jaar of 7 ook omdat het uiterlijk zeker niet kinderachtig is, en zingen ook op die leeftijd leuk is. Als ouder kun je het dan ook nog beter verstaan ook ?. Hij werkt trouwens op batterijen en die gaan best wel even mee.

En wat is daar nou next level aan?

Dan kom ik nu bij het Next Level gedeelte. De microfoon is aan te sluiten op andere apparaten via bluetooth waardoor je ook andere liedjes mee kunt zingen. Nu kan zelfs ik dat binnen no time regelen terwijl ik best snel kijk naar manlief als het om ‘technische’ dingen gaat. Je zet de bluetooth knop aan, scant op het apparaat wat je wilt koppelen naar de microfoon en vervolgens roept de microfoon een koppelcode waarna hij connectie maakt. Daarna onthouden beide apparaten de connectie, dus ook als je kind de bluetooth knop ‘per ongeluk’ driehonderd indrukt, is de verbinding zo weer terug. 

Green Green Grass        

Via bluetooth kan je kind dus elk liedje meezingen dat ze maar willen zingen. In ons geval is dat (gelukkig) niet alleen Juf Roos, maar wil Lucas vooral George Ezra met Green Green Grass op repeat. Dikke prima want dat vind  mama ook gewoon leuke muziek. Dit kan thuis maar ook onderweg, hij gaat hier regelmatig mee in de auto of mee naar oma. Als het zou mogen, ging hij mee naar school, wellicht mag dat nog eens als er een muziekthema voorbij komt.

Check de instagram van Lucas voor zingende filmpjes! www.instagram.com/lucasvanuunen

Prijs en kwaliteit verhouding

Deze microfoon kost € 22,95 wat een perfect prijsje maakt voor opa of oma om cadeau te doen. Ik vind het zeker niet duur, want ik weet met drie kids wel hoe duurzaam VTech producten zijn. En dan bedoel ik met duurzaam niet dat het materiaal geen milieuschade aanricht, maar wel dat het 100 jaar meegaat en noem mij van de ‘oude’ stempel maar dat is ook heel duurzaam. Beter dan al dat kermisspul dat je na 1x gebruiken weg kan gooien of die volle kar bij de action dat toch kaliwakkie kwaliteit blijkt te zijn.

The winner takes it all!

Om te vieren dat het speelgoed seizoen weer geopend is, mag ik deze microfoon ook aan jullie weggeven. Je doet mee door hieronder aan te geven welke liedje je als eerste gaat streamen via deze microfoon. Doe ook gerust mee voor je kleinkind of buurjongen want met dit cadeautje maakt je de blits. Of je koopt hem gewoon meteen hier.

var bol_sitebar_v2={“id”:”bol_1664288892457″, “baseUrl”:”partner.bol.com”,”productId”:”9300000070660457″,”familyId”:””,”siteId”:”38992″,”target”:true,”rating”:true,”price”:true,”deliveryDescription”:true,”button”:true,”linkName”:”VTech%20Kinderliedjes%20Microfoon%20Activity-Center%20…”,”linkSubId”:””};

Voor een extra winkans kun je ook meedoen via de instagram van Lucas waar je ook een leuke reel kunt zien waarin hij liedjes zingt. 

Lucas heeft een lootje getrokken: Suus Gro is de gelukkige winnares! Gefeliciteerd! 

Lees ook:

Gaat deze microfoon ook op jouw verlanglijstje?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Wilma zegt:

  Mijn twee kleindochters zijn allebei fan van K3 dus weet wel zeker dat ze allebei daar voor gaan, vooral waterval of mama se ???

  1. Karen zegt:

   Wat leuk om hem zo te zien genieten! Mijn zoontje voert sinds hij op school zit, thuis allerlei shows uit! Genieten om hem te zien zingen en kunstjes te doen! Zijn favoriete liedje is ‘herrie ‘ van Lian Bellinga, dus die zal er zeker mee gezongen worden!

 2. Marieke zegt:

  Gaaf, hier komt vooral muziek van Snelle

 3. Diana van Os zegt:

  Wauw super leuke en gezellige winactie, ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Alisha en wij zingen heel graag de wielen van de bus gaan rond !

 4. Liesbeth zegt:

  Leuk Lucas! Hier zal dit ook een echte hit zijn! Van links naar rechts van de Snollebollekes wordt hier denk ik als eerste door de micofoon gezongen!

 5. Wendy v V zegt:

  Ik denk dat er iets van kinderen voor kinderen als eerste geregeld word. Dit lijkt mij super leuk speelgoed voor Jens van 4.

 6. elisabeth maria martina zegt:

  het ideale sinterklaaskado voor kleine sofie, die zingt er graag de hele dag op los, haar favoriete nummer is Tsjoe Tsjoe Wa

 7. Berendina zegt:

  Zo leuk voor mijn kleinkinderen, die houden van zingen dansen en springen. Geen idee wat voor liedje ze gaan kiezen hopelijk iets waar de oren van opa en oma niet pijn van gaan doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.