Keek op mijn Week: film, ouderavond etc

Zo, we merken het wel hoor dat het ‘gewone leven’ weer is begonnen. Er moet ineens weer van alles. Er zijn ouderavonden, speelafspraakjes, de clubjes zijn weer gestart… En ondertussen merk je ook aan de mailbox dat mensen terug zijn van hun vakantie en dat de events weer los gaan. Leuk, maar lekker druk!

ted film kinepolis leidschendam

Kinepolis Kidsweekend

Zaterdag was het Kinepolis Kidsweekend, springkussens en schmink in de bioscoop én natuurlijk een leuke film. Wij waren uitgenodigd om in superdeluxe bioscoopstoelen in de Kinepolis van de Westfield Mall te genieten van Ted en de Magische Smaragd. Heerlijk! Wat een fantastische film was het, we hebben er echt van genoten en ontzettend gelachen. Als je de eerdere films van Ted leuk vond, is ook deze weer een aanrader. Je hoeft voor het verhaal op zich geen eerdere films gezien te hebben. In de bios kwamen we ook Miriam met haar kinderen tegen en die maakte een leuke foto van ons.

ted film kinepolis leidschendam
Relaxte plekken! Met tafeltje en armleuning, oh en met extra beenruimte!

Aangezien er nog een verjaarscadeautje nodig was voor ons neefje, combineerden we dit uitstapje met shoppen. Dat kan tenslotte prima in de Westfield Mall, bovendien kun je er gratis parkeren. Leuk middagje uit was het. We kochten dinopoep badbruisballen voor ons neefje en ook de fineliners die hij voor zijn verjaardag had gevraagd. Bovendien vonden we betaalbare jassen bij de Zara, een leuke Tommy H. outfit voor mij en natuurlijk nog wat leuke dingen. De jongste maakte in een sieradenwinkeltje de cassière blij met haar zakcentjes: allemaal muntjes die ze in een winkel zo goed kunnen gebruiken.

ted film kinepolis leidschendam
De ontvangst bij Kinepolis was in thema.

Einde dag toch nog even een hamburger restaurantje in, waarbij ik me na het bestellen realiseerde dat ik daardoor niet op tijd thuis zou zijn voor de Picnic boodschappen… Ieks! Gelukkig kun je de klantenservice ook appen en werd het zo geregeld dat de bezorger pas om 10 uur in de avond voor de deur zou staan. Opgelost!

burger restaurantje
Hamburger restaurantje in de Westfield Mall. De zusjes pasten de nieuwe oorbellen.

Lekker chill

Zondag lekker chill, want zaterdag was al druk genoeg geweest. Ik pakte alvast een deel van de tas in voor brugklaskamp, maar dat bleek een week later te zijn. Lekker gewerkt achter de laptop en de meiden vermaakten zich samen prima.

hellofresh maaltijd
Lekker gekookt weer!

’s Avonds een HelloFresh maaltijd op tafel gezet, voor de nodige groenten enzo. En daarna de kids naar hun vader gebracht. Die had zolder opruiming gedaan, dus ik kreeg wat speelgoed mee naar huis wat ik weer kan verkopen, bewaren of doorgeven. Onder andere de HABA knikkerbaan, op verkoopsites is die niet bepaald in trek maar hier thuis ineens des te meer. Ze waren vergeten dat ze ‘m hadden en willen er nu uitbreidingen voor enzo. Niet meer te koop dus. Voor de leeftijd die ze nu hebben (10 en 11 jaar) is hij heel erg geschikt! Zeker om tiktokjes mee te maken.

vlinger origami
Deze prachtige origami vond ik op mijn bureau <3

Ouderavond brugklas

Maandag was mijn dochter haar eerste echte schooldag na de leuke introductieweek. We kregen inlogcodes toegestuurd voor allerlei monitoringtools voor de cijfers en het rooster, maar helaas werken die bij mij nog niet.

xsensible sneakers grenoble ervaring

Ik werkte lekker aan mijn site, monitorde campagnes en schreef nog een spoedpitch uit voor fotografie.  Erg leuk om te doen, er kwamen best wat reacties op en einde dag ging er een top 3 naar de klant met de plussen per fotograaf. Dagje vol regelzaken dus. Best stressvol, daarom maakte ik na de lunchpauze een wandeling. Kon ik meteen mijn nieuwe Xsensible schoenen fotograferen. Ze lopen echt zo lekker!

hellofresh maaltijd
Naanburger met salade en kerrie aardappeltjes.

Daarna wederom een HelloFresh maaltijd in elkaar geflanst, maar heel veel tijd om daar echt van te genieten had ik niet. Er stond een brugklas ouderavond gepland. Beide tweetalige klassen zaten in dezelfde meeting, en zo kwam ik ineens nog een paar bekenden tegen. Kort even bijgekletst, leuk zo de andere brugklasouders eens te zien.

alka deo
Alka gaat mee op de Blogboot!

Organiseren van de Blogboot

Dinsdag was ik lekker druk met administratieve taken én met de organisatie van de komende Blogboot editie in Giethoorn. Een paar merken die onder voorbehoud mee gaan gecontact, Alka dat toezegde met uniseks deo’s die ik al heel snel in huis had en alles doorgesproken met Kris van de locatie in Giethoorn en met de merken Sockwell en Tofvel. Na 2x cancelen ben ik zo blij! Dit geeft zoveel energie en ik krijg ook direct allemaal enthousiaste reacties van bloggers die vragen om een plekje op de boot. Het is altijd zo’n ontzettend tof event met alleen maar blije gezichten. Heb nog een paar plekjes vrij voor zowel bloggers als merken, dus lijkt het je iets let me know.

tofvel pantoffels

Koffie met Lisanne

Woensdag had ik een koffiedate bij Koffiebar Tref met inmiddels vaste gastblogger Lisanne. Je weet wel, de dame die pas een leuke winactie met toffe meidenkleding organiseerde. Even bijkletsen over de blog en de samenwerking. Ik ben er heel blij mee, want zij zit vanwege instagram volledig in de kidsfashion en veel van mijn oorspronkelijke volgers zijn juist vanwege de kindermode artikelen destijds deze blog gaan volgen. Zelf schrijf ik nu meestal over andere onderwerpen.

koffie met lisanne

In de middag haalde ik mijn jongste uit school en kwam ik thuis met alleen een rugzak. Speelafspraakjes hè? Toen ze eenmaal echt thuis was deden we samen nog een rondje voorlezen-koorlezen-doorlezen, terwijl haar zus naar scouting was.

kopje thee uit school
Haar potje thee voor bij het huiswerk stond klaar toen ze thuiskwam.

Die zus was uit school direct druk met haar huiswerk, een heel ander ritme. Ze had nog markeerstiften nodig die we niet bleken te hebben, snel besteld. Later die week bleek ze ook een setje gewonnen te hebben omdat ze had meegedaan aan de tekenchallenge van Studio Jocelyn. Ik wist niet eens dat ze ook echt haar tekeningen had ingestuurd! 

haba knikkerbaan

Ik kreeg een sticker

Donderdag moest mijn jongste op de fiets naar school. Daar keek ik erg tegenop, want ik vind het best een stuk fietsen en was even spannend of mij dat zou lukken. Ze zouden bij de Hortus hun gekweekte groenten gaan oogsten, dus de dame in kwestie had er veel zin in. Afijn, ik deed mijn sportkleren aan en nam me voor om ook meteen een boodschapje te halen. Thuis even uitpuffen en aan het werk. Het ging op zich prima en ’s middags ook.

ijsje eten

Kon meteen ook mijn lenzen ophalen en het was zulk lekker weer, dat we besloten om op het terras van de Zoete Inval neer te ploffen op weg naar huis. Een ijsje hadden we wel verdiend! Ondertussen was ook de oudste op weg naar huis, dus we besloten haar vanaf het terras te verrassen. Via zoek mijn iphone kunnen we elkaar volgen, dus ik wist precies wanneer we alert moesten zijn of ze er al aan kwam. Ze vond het een leuke verrassing!

doorzetter

Van de jongste kreeg ik na deze middag een sticker. “Jij bent een doorzetter” stond er aangekruist. Want ze vond dat ik goed mijn best had gedaan op de fiets. “Ja ik had hem van de juf gekregen, maar ik vond dat jij hem ook wel verdiende” was het argument. Superlief en hangt nu dus op mijn whiteboard.

haba knikkerbaan

Verder waren ze zoet met de HABA knikkerbaan.

Superheld uitgehangen

Vrijdag bracht ik de jongste naar school en hielp de oudste me nog even met een unboxing. Er was een leuk pakket bezorgd namens FFOpladen dat ik mag reviewen. Daarna heb ik ook haar uitgezwaaid en vertrok ik naar mijn laptop. Lekker gewerkt al lukte het niet om artikelen te schrijven, ik heb toch veel dingen gedaan. Met de jongste uit school nog even een paar woordenrijtjes in Flits! gedaan.

kruidenboter maken
Geïnspireerd door een klasgenootje dat zelf kruidenboter had gemaakt, ging deze dame met haar zelf geoogste kruiden en boter aan de slag!

Toen was het tijd voor de gezellige barbecue van ons jarige neefje. Dochterlief appte dat ze haar spullen liever bij haar vader bracht (scheelt weer heen en weer fietsen) en ons daar zou ontmoeten. Zo gaat dat ineens met een kind op de middelbare school. Die plant haar eigen leven. Het feestje was ontzettend gezellig!

vuurkorf
Marshmellows roosteren.

Op mijn Tinder-profiel heb ik tegenwoordig staan dat ik de superhero van 2 meisjes ben, maar daar is iemand aan toegevoegd. ’s Avonds viel er een vonkje uit de vuurkorf op het shirt van een jongetje en dat brandde. Ik zat ernaast en heb direct het shirt omhoog getrokken van zijn huid af om brandwonden te voorkomen. Het ging niet direct uit, maar uiteindelijk was door de snelle actie de toegesnelde emmer water niet nodig. Shirt had alleen een schroeigaatje, de jongen zelf had niks. “Wauw, u hebt echt snelle reflexen!” riep ie bewonderend. Ik kon alleen maar zeggen: “Ik zit er op.” Dan weten jullie het: met de zombie apocalyps kun je mij er zeker bij hebben.

unboxing ffopladen
Dochterlief maakte wat foto’s van de unboxing. Hoe schattig is dat gebaksvorkje?

Lees hier het weekoverzicht van vorige week. Extra tof als je bijvoorbeeld bij Bol.com nog iets nodig hebt, arceerstiften, nieuw lampje… en daarvoor mijn affiliatelinkje gebruikt. Zou me enorm helpen en kost jou niets extra.

Of gebruik deze kortingscode bij Albelli voor je vakantiefoto’s 20% korting op alle producten met code:
AFFNL20ALLE

Weer weekend! Whoppa! Ik heb een paar vage plannen, weet nog niet of ik naar de Retailbeurs in Utrecht ga bijvoorbeeld of toch wandelen en rustig aan doen. We zien wel. Wat ga jij doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G. T. zegt:

    Goede reflexen is altijd handig 😉

    Ik zie trouwens mobiel (Android) al een poosje geen afbeeldingen meer op je site. Ik weet niet of anderen daar ook last van hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.