Meubels voor een moderne uitstraling

Wat leuk! Je hebt een nieuw huis gekocht en dat betekent dat het tijd is om het mooi in te richten. Vaak nemen we meubels mee die we al in onze oude woning hadden staan en soms willen we juist geheel nieuwe meubels. Dit geldt natuurlijk ook voor als je juist je huidige woning opnieuw wilt indelen. Wil jij weten met welke meubels je jouw huis een moderne uitstraling kunt geven? Of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? In dit artikel geven we je alle ins en outs over moderne meubels voor jouw woning in 2022.

meubeltrend 2022 neutrale bank
Neutrale kleuren en ronde vormen zijn de trend. Foto: Shutterstock

Binnen in huis 

Wanneer we net bent verhuisd of juist onze woning willen omgooien, willen we vaak een nieuw bankstel kopen. Je kunt nu het beste voor ronde vormen kiezen. Dit zorgt ervoor dat je woonruimte en super stijlvol en chique uitziet. Daarnaast oogt een ronde vorm rustiger en wat zachter. Een type bank waarmee je iet mis kunt slaan, is een hoekbank. Ben je geen fan van hoekbanken? Dan kun je kiezen voor een grote tweezitter met en bijbehorende driezitter. Op deze banken kun je lekker tot rust komen en ze zitten ook nog een heel comfortabel. Los van de banken zal kleurgebruik doorslaggevend zijn. Dit jaar zijn neutrale tinten zoals crème, wit, grijs en beige helemaal terug. Daarnaast maken ook aarde tinten zoals oranje en rood een comeback in het najaar. 

aardetinten slaapkamer
Aardetinten maken een comeback in het interieur. Foto: Shutterstock

Buiten het huis

Wanneer we het over “buiten het huis” hebben, dan hebben we het over de tuin. Je kunt jouw tuin al een moderne uitstraling geven door je juiste tuinmeubels te kiezen. Dit jaar zijn loungesets weer helemaal terug. Als je hiervoor kiest, hoe je geen extra stoelen meer te kopen, omdat veel mensen gebruik kunnen maken van de loungebank. Mocht je toch je loungeset willen uitbreiden, dan kun je voor wicker stoelen kiezen. Deze stoelen kun je met van alles combineren en ze zijn ook gebruiksvriendelijk. Hiernaast heb je ook de optie om voor een hele wickerset te kiezen als je van riet houdt. Ook in de tuin is het goed om neutrale en aarde tinten terug te laten komen. 

wicker loungeset
Wicker loungesets in de tuin passen in het huidige, warme trendbeeld. Foto: Shutterstock

Kortom, je kunt binnen in huis een moderne uitstraling creëren door de juiste bank aan te schaffen. Daarnaast is kleurgebruik belangrijk. Natuurlijke tinten en aardetinten zijn helemaal in dit jaar. Je kunt een geheel maken door deze kleuren ook in de tuin terug te laten komen. Tot slot kun je je tuin ook een moderne uitstraling geven door de juiste tuinmeubels te kiezen.

Lees ook: 

Ga jij thuis voor dit warme, huiselijke sfeerbeeld?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.