Familiefilm film De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant

Vanaf vandaag – 20 april – draait de familiefilm film ‘De Piraten van Hiernaast 2: De Ninja’s van de Overkant’ te zien in de bioscoop. Heb jij ook zo genoten van deel 1? Het tweede deel van de succesvolle familiefilm uit 2020 naar de boeken van Reggie Naus is weer net zo leuk en spannend. Daarom kun jij vrijkaartjes winnen!

piraten van hiernaast2

Waar gaat deze piratenfilm over?

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vrienden. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën…

Je kunt hier de trailer bekijken:

Aan deze film werkten onder andere mee Pim van Hoeve, Samuel Beau Reurekas, Kyana Pacis, Matti Stooker, Celeste Holsheimer, Egbert-Jan Weeber, Tygo Gernandt, Jung Sun den Hollander, Sarah Janneh, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Peter van Heeringen, Bert Hana en Sytske van der Ster.

Vrijkaartjes winnen?

Laat dan hieronder een reactie achter, dit weekend wil ik een winnaar loten dus doe snel mee. Wordt gewaardeerd als je vaker reageert op mijn blog en zo nu en dan iets op pinterest deelt of op social media reageert.

De winnaar is Joyce Joshua, van harte gefeliciteerd! Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook:

Wat vond jij van deel 1?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mariska kools zegt:

  Ja deel 1 was ook een kei leuke film. Ook leuk voor de ouders ?? hier kijken ze geregeld deel 1 terug.

 2. Marian B zegt:

  Leuk om met mijn zoon heen te gaan. dit vindt hij vast leuk, en de bios is altijd een leuk uitje.

 3. G. T. zegt:

  Ik wilde mijn zoontje aan de boekenserie van de piraten krijgen, maar hij heeft het eerste boek na een hoofdstuk weggelegd en niet meer gelezen… Jammer, want ik denk dat hij het wel leuk zou vinden. Misschien helpt het zien van de film 😉 Deel 1 hebben we nog niet gezien, maar deel 2 kan vast ook los bekeken worden.

 4. Ilse Brinkhuis zegt:

  Zo leuk voor mijn kleindochters. Zou graag met ze naar deze leuke film.

 5. Daphne zegt:

  Ooooh wat leuk! Dankzij Florian kan ik de eerste film wel dromen! Maar wat zou het leuk zijn om samen met Florian ook naar deel 2 te gaan!

 6. Riggie van lochem zegt:

  O wauw wat gaaf!! Mijn jongste is gek op deel 1 dus dan doe ik ook graag mee voor deel 2. Zullen mijn kids geweldig vinden.

 7. Kim de Jong zegt:

  Deel 1 vinden mijn kids super graag. De boeken serie is dan ook meteen aangeschaft en al bijna uitgelezen. Wij gaan graag naar deze gave 2e film.

 8. Laura zegt:

  Onze jongste wil zo graag naar deel 2!! Zou een grote verrassing zijn als ik hem hiermee blij zou kunnen maken?

 9. Joyce joshua zegt:

  Wat super leuk! Mijn kinderen vinden deel 1 geweldig, dus deze gaan ze ook fantastisch vinden. Ik weet wel wie ze de beste moeder van de wereld gaan vinden als ik deze win ?

  1. Esther N zegt:

   Deel 1 was geweldig! We hebben hem met het hele gezin gekeken, heerlijke familiefilm. De jongens zagen de trailer al voor deel 2, ze wilden er gelijk al heen. Wie weet dus! De boeken zelf zijn trouwens ook zo leuk om te lezen!

 10. Saskia zegt:

  Wij hebben deel 1 ook in de bioscoop gezien. En die vonden we echt super leuk. We zouden dan ook graag deel 2 ook in de bioscoop zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.