Bioscooptip: Hotel Transsylvanië 3

Het is al zo lang mooi weer, dat je op een gegeven moment die buitenactiviteiten wel weer zat bent. Ik wel, in ieder geval. En mijn kinderen ook. Doe ons maar een rustige ruimte met airco, waar we even lekker kunnen zitten. Een bioscoop bijvoorbeeld. Wel, goed nieuws, want deze zomervakantie draait er een leuke nieuwe film in de bioscopen: Hotel Transsylvanië 3.

Gastblog door Lisette de Bruijn van Lisette Schrijft en Lieve Syl

Vanaf 18 juli draait deze film in voorpremière, in zowel 2D als 3D. En omdat er behoorlijk veel actie in de film zit, zou ik wel aanraden om hem in 3D te gaan bekijken. Dan is hij extra spectaculair!

Hotel Transsylvanië 3

Het verhaal is als volgt: in de nieuwe animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Als verrassing voor Drac heeft dochter Mavis een vakantie op een luxe cruise geboekt. Z kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. 

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters…

Kijken zonder voorkennis?

Hoewel wij Hotel Transsylvanië 1 en 2 nooit hebben gezien, is dit een lekkere film om te kijken. De personages zijn duidelijk dus je rolt zo in het verhaal. Wel zitten er een paar enge stukken in, en zeker als je in 3D kijkt kan dit heftig zijn. Mijn dochter van zes moest keihard lachen, maar ik kan me voorstellen dat er kinderen zijn die hier niet tegen kunnen. En mijn plan om stiekem een uurtje slaap in te halen, was hiermee ook verkeken.

De film is het leukste voor kinderen tussen de zes en twaalf jaar, denk ik zelf. Ik hoorde meerdere keren flink gelach in de hele zaal, en zowel de jongens als de meisjes waren enthousiast. Gelukkig zitten er ook leuke grapjes voor de ouders in, wat het een echte familiefilm maakt. Zo leuk dat we deel 1 en 2 ook zeker nog gaan kijken deze zomervakantie.

De première

Hoewel de film pas vanaf 18 juli draait, mochten wij dus nu al komen kijken, wij waren namelijk voor Marstyle uitgenodigd voor de film première van deze film in Pathé Arena in Amsterdam. En zoals de trouwe lezers inmiddels weten behelst zo’n première meer dan alleen een film bekijken!

Allereerst waren er optredens van de Kidz-dj en de nieuwe hitsensatie The Teenz, die de titelsong van deze film hebben gezongen. Pip Pellens presenteerde dit geheel. Ik voel me dan vrij oud, ook de helft van het grut dat zich onder de BN’ers op de rode loper schaarde herkende ik niet. Het bleken vloggers, youtubers en influencers te zijn. Tja, een kleine generatiekloof is helaas wel aan de orde.

Gelukkig kon medeblogger Fleur mij af en toe toelichting geven, met een dochter die tegen de tienerleeftijd zit zij meer in de influencers van deze tijd. Zelf herkende ik vooral de wat oudere BN’ers (Dirk Zeelenberg, Hannelore Zwitserlood) die met hun kroost naar deze film kwamen. Dat ik ‘per ongeluk’ zelf op de rode loper belandde was niet helemaal toeval, helaas was er op dat moment niemand bereid een foto te maken. Tja, nu Lieve Syl wat rustiger aandoet is er niemand die mijn hoofd nog herkent.

Verder werden we op en top verwend op deze première met heerlijke croissantjes, koffie, popcorn en ijsjes. En natuurlijk een leuke goodiebag, waar de dochter al wat blasé over begint te doen. Het bloggerskind merkte droog op: ‘Goh, weer een gymtas erbij’. Pas in de auto kon ze hem echt uitpakken en toen bleek hij toch wel leuk gevuld, zie de foto.

Kortom: zoek je een leuk uitje voor de zomervakantie en wil je even niet in de zon, dan is Hotel Transsylvanië 3 echt een aanrader!

Heb jij de eerste 2 films al gezien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.