Spannend! De piratenfilm van Kapitein Sabeltand

Superspannend en ontzettend mooi gemaakt! Dat is ons oordeel over Kapitein Sabeltand en de schat van Lama Rama. Deze familiefilm is eigenlijk bedoeld voor 6+, dus mijn man en ik keken hem met de kinderen op schoot. De muziek, de scenery, het verhaal… Wauw! Als je een piratenliefhebber hebt, is deze film – gemaakt naar de gelijknamige kinderserie en één van de grootste kinderfilms ooit gemaakt in Noorwegen – een aanrader!

 Sinds 26 november is de dvd in Nederland verkrijgbaar en wij ontvingen een reviewexemplaar. Kapitein Sabeltand is een avontuurlijke mix tussen Piet Piraat en Pirates of the Caribbean. De film is nagesynchroniseerd met stemmen van onder andere Kim-Lian van der Meij, Frans Limburg, Dieter Troubleyn en Jim de Groot De film draait om Pinky, die graag scheepsjongen wil worden maar niet kan zwemmen en zijn zoektocht naar een verborgen schat.

Kapitein Sabeltand 1

Wat is het verhaal?

Als de wees Pinky hoort dat de beroemde piraat Kapitein Sabeltand een nieuw bemanningslid zoekt, staat hij vooraan in de rij. Maar als een andere piraat besluit het piratenschip te stelen en Kapitein Sabeltand zijn schat af te pakken, is dat het startsein voor een spannende avontuurlijke reis over de Zeven Zeeën naar het koninkrijk van Lama Rama. Kan Pinky zich bewijzen als een volwaardig lid van de piratenbemanning? En zal hij zijn verloren gewaande vader vinden? De zoektocht naar de verborgen schat brengt de hele familie op het puntje van de stoel!

kapitein-sabeltand-7

Wat vond ons testpanel van deze film?

De film duurde 93 minuten en begint direct al heel erg spannend op het apeneiland. De kostuums en het decor zijn om van te smullen. Het nasynchroniseren was niet storend, de film ziet er namelijk heel gelikt uit, heeft goede muziek en een grappig en spannend verhaal. Wij hopen heel erg dat onze dochters de nieuw geleerde piratentaal er niet onverwachts uitflappen. “Stelletje snotneuzen” vond onze jongste heel grappig, maar ook “ik snijd je darmen eruit” maakte indruk en die is minder grappig. Ons hele gezin genoot van deze film, maar de meiden van 3 en 4 waren er eigenlijk iets te jong voor. Niet alleen qua taalgebruik, het is gewoon erg spannend af en toe en dan kropen ze echt tegen ons aan. Zelf heb ik erg genoten van deze film. Gelukkig raakt er niemand gewond en loopt de film goed af!

Kapitein Sabeltand en de Schat van Lama Rama kun je onder andere bij Bol.com kopen, bijvoorbeeld via mijn affiliatelink. Met 11,24 euro is hij niet duur! Leuk cadeautje voor jarige piraatjes van 6+.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Volgmama zegt:

    Wat leuk! Mijn piraat van 5 is nog net iets te jong voor deze film haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.